Update articol:

Ciolacu: Votul PSD la moţiunea împotriva lui Virgil Popescu a fost pentru coaliţie, nu pentru un ministru

Marcel Ciolacu Sursa foto: Facebook

Preşedintele PSD şi al Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a declarat, joi, că votul deputaţilor social-democraţi la moţiunea simplă a USR împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu, a fost pentru coaliţie şi nu pentru un “anumit ministru”, potrivit Agerpres.

“Eu în primul rând aş vrea să le mulţumesc colegilor mei din PSD. Ei nu au dat un vot pentru un anumit ministru, au dat un vot pentru această coaliţie. Nu poţi să dai altfel de vot decât s-a decis şi să ai pretenţia că menţii o coaliţie. Nu există, în acest moment, în România, altă coaliţie care poate să conducă România şi le mulţumesc colegilor mei”, a afirmat preşedintele PSD, într-o declaraţie de presă susţinută împreună cu premierul Nicolae Ciucă, preşedinte al PNL.

Liderul PSD a fost întrebat în legătură cu faptul că el s-a abţinut la votul de la moţiunea simplă depusă de USR împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu.

Ciolacu a adăugat că votul său a fost “de principiu”.

“În ceea ce priveşte votul meu, a fost un vot de principiu, în care niciun ministru, din partea mea, nu are un cec în alb şi cred că aceeaşi atitudine are şi domnul prim-ministru. Repet, votul meu a fost un vot de principiu, niciun ministru nu are un vot în alb”, a mai spus liderul PSD.

Ciolacu a fost întrebat de un jurnalist şi dacă îşi menţine poziţia că ministrul Virgil Popescu ar trebui remaniat, iar în acel moment premierul Nicolae Ciucă a intervenit şi a precizat că “remanierea se face la Guvern”.

Camera Deputaţilor a respins, miercuri, cu 85 voturi “pentru”, 191 “contra” şi o abţinere, moţiunea simplă iniţiată de USR împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu.

BVB | Știri BVB

Digi Communications N.V. (DIGI) (26/09/2022)

Modificarea Calendarului Financiar al Societatii aferent anului 2022

CHIMCOMPLEX S.A. BORZESTI (CRC) (26/09/2022)

Program disponibilizare colectiva

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (26/09/2022)

Notificare rascumparare actiuni proprii 19 - 23 septembrie 2022

ALRO S.A. (ALR) (26/09/2022)

Raport conf. art. 108 Legea 24/2017 (R)