Update articol:

Cioloş, după întâlnirea cu liderii PNL, UDMR şi minorităţilor: Nu s-a ajuns la nicio concluzie

Dacian Ciolos Sursa foto: facebook.com/dacianciolos

Premierul desemnat Dacian Cioloş, preşedinte al USR, a declarat, miercuri, după întâlnirea cu liderii PNL, UDMR şi minorităţilor naţionale, că nu s-a ajuns la nicio concluzie.

”Nu s-a luat nicio decizie şi ne vedem la sediu. O să am o şedinţă de Birou Naţional”, a anunţat liderul USR, precizând că miercuri seară va face declaraţii de presă pe tema negocierilor avute cu PNL, UDMR şi reprezentanţii minorităţilor.

Liderul USR va susţine declaraţii de presă la sediul Uniunii.

Premierul desemnat, Dacian Cioloş a fost, miercuri, la sediul central al PNL, pentru o primă discuţie pe tema formării unei majorităţii şi a colaborării la guvernare, la scurt timp după ce în sediu a intrat preşedintele PNL, Florin Cîţu, în ţinută lejeră, cu geacă de piele şi cu şapcă. Premierul desemnat nu a fost întâmpinat de liberali la sosire. A ajuns apoi şi preşedintele grupului minorităţilor, Varujan Pambuccian.

Dacian Cioloş a declarat la intrare că ne aflăm într-un moment excepţional, care are nevoie de soluţii excepţionale. ”Nu am venit la această întâlnire să aflu ce pot primi eu, ci ce pot oferi ei României”, a mai spus Cioloş.

 

BVBStiri BVB

ALRO S.A. (ALR) (15/10/2021)

Raport conf. art. 108 Legea 24/2017 (R)

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (15/10/2021)

Convocare AGEA pentru data de 8 decembrie 2021

SIF TRANSILVANIA S.A. (SIF3) (15/10/2021)

Act aditional la contract de credit

ALRO S.A. (ALR) (15/10/2021)

Raport conf. art. 108 Legea 24/2017 (R)