Update articol:

Cioloş: Klaus Iohannis a rămas neplăcut surprins de faptul că partidele nu au negociat între ele

Klaus Iohannis a rămas neplăcut surprins de faptul că partidele nu au negociat între ele, înainte de consultări, a declarat președintele USR, Dacian Cioloș, după consultările cu preşedintele României.

”Președintele ne-a spus că este neplăcut surprins pentru faptul că nu au existat nicio discuție între partide. Noi considerăm că această coaliție este în continuare în vigoare pentru că nu a fost denunțată nici de PNL, nici de UDMR. Noi susținem această coaliție, doar că de această dată am mers la Cotroceni cu o propunere de premier și cu o soluție foarte clară.

Dacă domnul președinte va face această propunere (Dacian Cioloș premier n.r.), de mâine vom avea discuții cu partenerii de coaliție”.

Liderul USR a mai spus că șeful statului a fost de acord  că fosta coaliție de guvernare a eșuat în misiunea de a lua decizii pe subiecte importante.

„Am fost de acord cu domnul preşedinte că prioritatea e un guvern în funcţie, nu alegeri anticipate”, a adăugat Cioloș.

Întrebat dacă ar putea negocia cu PSD sau AUR, el a răspuns: „Până nu vom avea o discuţie cu partenerii noştri de coalitie, nu facem alt pas. Aştept o discuţie directă cu partenerii noştri”.

BVB | Știri BVB

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (22/10/2021)

Amendament Conventie de trezorerie interna

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (22/10/2021)

Alocare actiuni in dreptul persoanelor cu responsabilitati de conducere SOP2018

SSIF BRK FINANCIAL GROUP SA (BRK) (22/10/2021)

Incheiere contract cu Global Medical Solutions