Update articol:

Cioloş: USR PLUS trebuie să pornească de acum cu ideea că în 2024 trebuie să dea preşedintele României

Copreşedintele USR PLUS Dacian Cioloş a apreciat că partidul “trebuie să pornească de acum” cu ideea că în 2024 va trebui să dea preşedintele României.

Precizările au fost făcute în cadrul unei dezbateri, organizate la Cluj, între cei trei candidaţi la conducerea USR PLUS: Dan Barna, Dacian Cioloş şi Irineu Darău.

“Acest partid, USR PLUS, trebuie să pornească de acum cu ideea că în 2024 trebuie să dea preşedintele României, pentru că doar aşa vom putea să ne ducem la îndeplinire ideile, visurile şi idealurile (…), pentru că ştiţi cum e structurată societatea românească. Deci trebuie să aibă ambiţii (viitorul preşedinte USR PLUS, n.r), şi ca să aibă ambiţii şi să fie credibil cu aceste ambiţii, trebuie să creeze în interiorul organizaţiei o atmosferă unde oamenii să simtă că sunt utili, că sunt apreciaţi, că munca lor e apreciată, că pot să se exprime şi că putem avea încredere unii în ceilalţi”, a spus Cioloş, în cadrul dezbaterii, potrivit Agerpres.

Potrivit acestuia, USR PLUS trebuie să câştige suficient de multă încredere din partea românilor, pentru a dovedi că poate să guverneze singur.

“Acest partid trebuie să crească. Acest partid trebuie nu doar să guverneze acum România şi să iasă dintr-o situaţie complicată în care a intrat. Acest partid trebuie să câştige suficient de multă încredere din partea românilor, pentru a dovedi că poate să guverneze singur, chiar dacă nu va fi, probabil, foarte devreme în această situaţie. Dar trebuie să pornim de la această premisă, că nu mai suntem un partid umbră sau un partid dependent de politica făcută de alte partide”, a spus el.

BVBStiri BVB

ONE UNITED PROPERTIES (ONE) (22/09/2021)

Situatia inregistrarii la RC Bucuresti a hotararilor AGOA si AGEA din 10.09.2021

MECANICA FINA SA (MECE) (22/09/2021)

Completare Raport Anual 2020 - raport consolidat

OIL TERMINAL S.A. (OIL) (22/09/2021)

Actualizarea componentei comitetelor consultative ale societatii

TRANSILVANIA BROKER DE ASIGURARE (TBK) (22/09/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

BURSA DE VALORI BUCURESTI SA (BVB) (22/09/2021)

Completarea ordinii de zi a AGEA din 20/21.10.2021