Update articol:

Cîţu: Dacă USR PLUS rămâne în alianţă cu AUR şi PSD, nu putem să mai discutăm

Florin Citu Sursa foto: facebook.com/florinVcitu

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, afirmă că USR PLUS poate reveni la masa negocierilor doar dacă “rupe alianţa cu AUR şi alianţa tacită cu PSD”.

“Dacă USR PLUS rămâne în alianţă cu AUR şi PSD ca să voteze o moţiune împotriva Guvernului pe care îl conduc, atunci nu putem să mai discutăm”, a spus Cîţu, după ce a votat la Consiliul Naţional al PNL, potrivit Agerpres.

El a fost întrebat dacă există posibilitatea ca Guvernul să aibă un număr redus de ministere.

“Este o posibilitate. Eu întotdeauna cred într-un stat suplu, mai puţine ministere şi mai puţini secretari de stat”, a menţionat Cîţu.

Despre o eventuală reîmpărţire a ministerelor, el a precizat: “Le luăm pe rând – întâi să avem parteneri de discuţie, după aceea vedem cum le aşezăm, dar mai întâi partenerii noştri de discuţie să renunţe la alianţa cu AUR şi PSD. Dacă nu renunţă, există alte planuri. Eu vă spun că vom avea un Guvern şi voi face tot ceea ce este posibil ca să avem un Guvern funcţional. Eu nu voi lăsa România fără un Guvern”, a subliniat Florin Cîţu.

Potrivit liderului PNL, nu este nevoie de racolări în Parlament, pentru că sunt şi oameni responsabili, inclusiv de la USR.

De asemenea, Cîţu a spus că sunt miniştri din USR PLUS cărora le-a propus să rămână în Guvern, dându-l ca exemplu pe Cristian Ghinea.

BVB | Știri BVB

PRIMARIA ORASULUI NAVODARI (NAV27) (25/10/2021)

Plata cuponului 25 si rambursare rata principal 25 & calcul rata dobanda pentru cuponul 26

PRIMARIA ORASULUI SIRET (SRE28) (25/10/2021)

Plata cuponului 25 si rambursare rata principal 24 & calcul rata dobanda pentru cuponul 26

Erste Group Bank AG (EBS) (25/10/2021)

Notificare - detineri > 4%

PURCARI WINERIES PUBLIC COMPANY LIMITED (WINE) (25/10/2021)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 18 - 22 octombrie 2021