Update articol:

Cîţu: În cel mai scurt timp voi înainta Parlamentului lista Guvernului şi a programului de guvernare

Sursa foto: Facebook

Premierul desemnat, Florin Cîţu, a declarat că în cel mai scurt timp va prezenta Parlamentului lista Guvernului şi a programului de guvernare şi şi-a exprimat speranţa că PSD “nu va mai tergiversa” procedurile de învestire.

“Este o propunere care mă onorează şi care mă încarcă de responsabilitate, iar în baza acestei desemnări voi avea discuţii cu partenerii parlamentari pentru constituirea unei majorităţi şi împreună cu Ludovic Orban voi agrea un calendar al negocierilor. (…) Desemnarea mea este o garanţie a continuităţii în guvernarea PNL, dar şi a orientării strategice a partidului pentru depesedizarea României. În cel mai scurt timp voi înainta Parlamentului lista Guvernului şi a programului de guvernare şi sper că de data aceasta PSD nu va mai tergiversa calendarul”, a declarat Florin Cîţu, miercuri, la Palatul Victoria.

Premierul demis Ludovic Orban a precizat că vineri conducerea PNL se va întruni pentru a stabili lista de miniștri și programul de guvernare: „Salut decizia lui Iohannis de desemnare a lui Florin Cițu. E o decizie extrem de importantă care are ca obiectiv deblocarea situației create artifical de PSD. Decizia Președintelui e conformă cu decizia PNL. Vom susține această propunere. Voi fi alături de Forin Cîțu în toți pasii: listă guvern, program de guvernare, Vineri vom avea o reuniune la partid pe listă și program de guvernare. Vom fi implicați in toate discuțiile pentru obținerea unei majorități parlamentare”.

 

Iohannis: Premierul desemnat este Florin Cîțu (VIDEO)

BVBStiri BVB

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (18/06/2021)

Reziliere Contract CTE Iernut

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (18/06/2021)

Convocare AGEA pentru data de 11 august 2021

SIF TRANSILVANIA S.A. (SIF3) (18/06/2021)

Actualizarea politicii de remunerare a actionarilor

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (18/06/2021)

Alocare actiuni SOP2019 - persoane cu responsabilitati de conducere

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (18/06/2021)

Autorizare membru al Consiliului de Administratie