Update articol:

Cîţu: Le-am spus colegilor să discutăm despre o problemă în cadrul PNL; disputa cu Turcan, tranşată în BPN

Citu

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a declarat, marţi, că le-a transmis tuturor liberalilor care au o problemă să vină să o discute în cadrul partidului sau la Guvern, precizând că dacă aceştia vor să vorbească prin presă atunci vor trebui luate şi alte decizii.

El a fost întrebat de ziarişti la Palatul Parlamentului cum va fi soluţionată disputa cu Raluca Turcan. “În Biroul Politic Naţional se va tranşa”, a afirmat Cîţu, potrivit Agerpres.

“Le-am spus tuturor colegilor care vor să discutăm despre o problemă, să vină să discutăm în PNL. Dacă era vorba de guvernare, puteam să discutăm la Guvern, dacă preferă să discute prin presă, bineînţeles că va trebui să luăm şi alte decizii”, a spus liderul liberal.

Florin Cîţu a adăugat că este interesat să se întoarcă în PNL acei membri care nu au atacat partidul şi susţin principiile liberale.

“Vom discuta cu fiecare în parte şi vom vedea dacă putem să găsim elemente prin care să îi aducem înapoi. Pe mine mă interesează să vină înapoi toţi acei membri ai PNL. Sunt încă unii membri ai PNL, oameni care nu atacă preşedintele partidului, care nu atacă pe preşedintele României, care nu atacă PNL. Sunt unii oameni care au fost şi au plecat, poate, dintr-o afinitate sau poate o prietenie mai veche faţă de fostul lider, dar, până la urmă, există astăzi în România un singur partid de dreapta, un singur partid liberal – PNL, iar toţi aceia care vor să meargă mai departe, să susţină principiile liberale îşi au locul doar în PNL”, a explicat el.

Ministrul interimar al Muncii Raluca Turcan l-a criticat dur pe Florin Cîţu, în presă, afirmând, printre altele, că ar trebui să-şi depună demisia, împreună cu echipa partidului care a negociat formarea noului Guvern.

BVB | Știri BVB

ROMCARBON SA (ROCE) (03/12/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

ROMCAB SA (MCAB) (03/12/2021)

Hotarare AGEA 03.12.2021

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (03/12/2021)

Tranzactii parti afiliate EFSA - OPCOM

TERAPLAST SA (TRP) (03/12/2021)

Hotarari AGA E 3 decembrie 2021

AQUILA PART PROD COM (AQ) (03/12/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014