Update articol:

Cîţu: Reformele şi investiţiile prin PNRR vor permite României să fie mai ecologică, mai rezilientă

Florin Citu

Implementarea reformelor şi investiţiilor cuprinse în Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă va permite României să devină mai ecologică, mai digitală şi mai rezilientă, a afirmat, luni, premierul Florin Cîţu, în contextul în care preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, se află în vizită la Bucureşti pentru prezentarea evaluării PNRR.

“Zi importantă pentru ţara mea, România, odată cu vizita preşedintelui Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, deoarece Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă urmează să fie aprobat. Implementarea reformelor şi investiţiilor din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă va permite României să devină mai ecologică, mai digitală şi mai rezilientă, pentru a asigura un viitor mai bun pentru noi toţi”, a scris Florin Cîţu, pe Twitter.

Preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a ajuns luni la Bucureşti în cadrul seriei de vizite NextGenerationEU.

La ora 16,00, Ursula von der Leyen a fost primită la Palatul Cotroceni de şeful statului, iar la ora 16,50 va avea o întrevedere cu prim-ministrul Florin Cîţu, la Palatul Victoria.

Ulterior, cei trei oficiali vor vizita Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, care ar urma să beneficieze de fonduri prin Programul NextGenerationEU, şi vor susţine o conferinţă de presă comună.

BVB | Știri BVB

PRIMARIA ORASULUI NAVODARI (NAV27) (25/10/2021)

Plata cuponului 25 si rambursare rata principal 25 & calcul rata dobanda pentru cuponul 26

PRIMARIA ORASULUI SIRET (SRE28) (25/10/2021)

Plata cuponului 25 si rambursare rata principal 24 & calcul rata dobanda pentru cuponul 26

Erste Group Bank AG (EBS) (25/10/2021)

Notificare - detineri > 4%

PURCARI WINERIES PUBLIC COMPANY LIMITED (WINE) (25/10/2021)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 18 - 22 octombrie 2021