Update articol:

Ciucă, despre candidatura la prezidenţiale: În acest moment, există o singură posibilitate – să ne îngrijim de guvernare; “Mi-e teamă de un singur lucru, să nu mor neîmpărtăşit. În rest, nu are de ce să ne fie teamă”

Nicolae Ciucă Sursa foto: facebook.com

Preşedintele PNL, premierul Nicolae Ciucă, a declarat, joi seară, referindu-se la o posibilă candidatură a sa la alegerile prezidenţiale, că în acest moment există o singură posibilitate – “să ne îngrijim de guvernare”.

“În acest moment, există o singură posibilitate – să ne îngrijim de guvernare”, a spus Ciucă, la RTV.

El a fost întrebat dacă există posibilitatea să candideze la alegerile prezidenţiale.

Totodată, întrebat dacă se teme de vreun posibil contracandidat, premierul a răspuns că se teme de un singur lucru.

„Îmi e teamă de un singur lucru. Şi asta nu îmi aparţine, e de la Părintele Cleopa, să nu mor neîmpărtăşit. În rest, n-are de ce să ne fie teamă”.

Întrebat dacă este un om credincios, liderul liberalilor a replicat: „Sunt un om normal şi cred, da. Credinţa nu se împărtăşeşte, deşi, ştiţi cum este cu împărtăşitul, tocmai am vorbit mai devreme. Credinţa se trăieşte, credinţa se arată prin ce facem. Şi dacă facem bine, atunci înseamnă că avem credinţă”.

Acesta a adăugat că „adevărul este lucrul cel mai uşor de făcut şi de spus”.

„De multe ori îmi spun şi colegii că sunt foarte franc şi niciodată nu încerc să îmbrac în ceva anume ceea ce gândesc. Nu”, a completat Ciucă. El a mai spus că francheţea nu i se pare o slăbiciune.

BVB | Știri BVB

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (27/01/2023)

Solicitare completare ordine de zi AGA 15(16).02.2023

ROMCARBON SA (ROCE) (27/01/2023)

Raport auditor - art. 108 Legea 24/2017 (R) pentru S2, 2022