Update articol:

Claudiu Năsui renunță la mutarea Claudiei Florina Prisecaru de la Ministerul Finanțelor la Ministerul Economiei

Claudiu Năsui, ministrul Economiei, renunță la mutarea Claudiei Florina Prisecaru de la Ministerul Finanțelor, la Ministerul Economiei, în funcția de general adjunct.

Familia mea nu a avut nicio legătură, de de niciun fel, cu fosta securitate, nici înainte de revoluție și nici după”.

Aceasta are o decizie nedefinitivă de colaborare cu Securitatea și este apropiată de fostul ministru PSD Eugen Teodorovici.

Claudiu Năsui a scris: “Am încercat să mut o directoare din ministerul finanțelor în ministerul economiei. Voi renunța la mutare.
Ministerul economiei și energiei așa cum este acum se împarte în două ministere. Personalul se va împărți între cele două ministere. O prioritate a zilelor acestea este organizarea ministerului, iar asta în același timp cu deblocarea schemelor de ajutor de stat aflate în derulare.
Unii oameni își doresc să rămână în ministerul economiei, dar unii vor pleca. Din punct de vedere administrativ, am ca scop să repar multe lucruri în minister. De aceea am căutat o persoană care să aibă experiență în zona aceasta. Nu cunosc multă lume la stat, așa că am căutat cât de bine am putut persoane. Am renunțat la numirea ei în calitate de secretar general tocmai din cauza dosarului CNSAS, dar m-am gândit că un transfer de la un minister la altul nu va fi problematic. Mutarea ei ar fi fost de pe postul pe care îl ocupă acum, pe fix același post la economie.
Am renunțat la mutare. Îmi cer scuze pentru toată situația creată.
Văd că se reia minciuna că familia mea ar avea vreo treabă cu fosta securitate. Am crezut că minciuna aceasta se va termina odată cu campania. Ca să fie clar, familia mea nu a avut nicio legătură, de de niciun fel, cu fosta securitate, nici înainte de revoluție și nici după”.

BVB | Știri BVB

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (08/12/2021)

Structura actionariat la data de 26 noiembrie 2021

ELECTROARGES SA (ELGS) (08/12/2021)

Notificari Alfred Karcher SE & Co. KG - versiune limba Engleza

SIF TRANSILVANIA S.A. (SIF3) (08/12/2021)

Reluare tranzactionare ora 16:00 - conform Codului BVB - operator de piata reglementata (Titlu II - art. 115 si Titlu III - art. 6) - Decizia ASF nr. 1529/08.12.2021 - aprobare document oferta publica de cumparare actiuni SIF3

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (08/12/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

CARBOCHIM S.A. (CBC) (08/12/2021)

Convocare AGAE 05/06.01.2022 Versiune in limba Engleza