Update articol:

Clinica Smart Nutrition a înregistrat o creștere de 50% a cifrei de afaceri și de 70% a numărului de pacienți în primele 6 luni ale anului

Clinica Smart Nutrition rezultate financiare

Clinica de nutriție Smart Nutrition a încheiat primele 6 luni ale acestui an cu o cifră de afaceri în creștere cu 50% comparativ cu aceeași perioadă a anului 2020. Evoluția pozitivă a rezultatelor a fost determinată de o creștere cu 70% a numărului de pacienți noi în intervalul ianuarie – iunie 2021, față de perioada similară a anului trecut, potrivit unui comunicat de presă. 

„Anul care a trecut ne-a transformat viețile tuturor și a reprezentat pentru multe persoane o perioadă în care acestea, din prudență sau din cauza dificultăților logistice, au ezitat să acceseze servicii medicale. Anul acesta însă am regăsit cu bucurie în clinică un număr mare de pacienți, cu așteptări diferite de la nutriționist. Pacienții Smart Nutrition apreciază calitatea actului medical, înțeleg importanța alimentației nu doar în controlul greutății, dar și pentru imunitatea organismului, prevenirea bolilor cronice sau controlul acestora, odată instalate”, a declarat Andreea Vasile, directorul clinicii Smart Nutrition.

Categoriile de pacienți care s-au adresat clinicii în primele 6 luni ale anului au fost diverse, de la pacienți supraponderali și obezi, la persoane care și-au dorit să dea jos kilogramele acumulate anul trecut în perioada pandemiei, precum și pacienți normoponderali al căror obiectiv a fost să învețe cum și ce să mănânce pentru a se menține sănătoși, se mai arată în comunicat.

În clinica Smart Nutrition, tratarea problemelor de alimentație și a tulburărilor alimentare se realizează în cadrul unei echipe multidisciplinare, similar celor mai noi protocoale aplicate în Uniunea Europeana și în Statele Unite. În funcție de necesitățile pacientului, abordarea poate include, alături de medicul nutriționist, un specialist endocrinolog, un pneumolog cu competență în tratarea apneei de somn, complicație a obezității, un psihoterapeut sau medic psihiatru, spun reprezetanții clinicii.

Potrivit oficialilor companiei, pe baza rezultatelor analizelor, investigațiilor metabolice și a istoricului medical al pacientului, medicul alcătuiește împreună cu acesta un plan de nutriție personalizat, ținând cont de preferințele, programul și obiective sale, astfel încât pacientul să îl poată integra cu ușurință în stilul de viață și menține pe termen îndelungat.

Consultațiile nutriționale sunt realizate de către medici specialiști în diabet, nutriție și boli metabolice, cu titluri de doctor în medicină și nutriție, precum și de un medic certificat de Federația Mondială de Obezitate.

Începând cu această toamnă, clinica Smart Nutrition va întâmpina pacienții într-un sediu nou, mai ușor accesibil, amplasat în zona Promenada Mall: Calea Floreasca, numărul 196, clădirea IPA, etaj 1, mai precizează comunicatul.

BVBStiri BVB

TERAPLAST SA (TRP) (24/09/2021)

Hotarari CA 24.09.2021

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (24/09/2021)

Infiintarea Filialei Fabrica de Prelucrare a Concentratelor de Uraniu-Feldioara

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (24/09/2021)

Raport consolidat - S1 2021

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (24/09/2021)

Informatii referitoare la desfasurarea AGA din 29 septembrie 2021

ELECTROMAGNETICA SA (ELMA) (24/09/2021)

Numire Administratori provizorii