Update articol:

CMDM 2021 – CIGRE. Transelectrica: „Este necesar ca actorii din sectorul energetic să își îndrepte toate eforturile pentru a gestiona actualele provocări din industrie”

Domeniul energetic suscită organizarea unui cadru științific vast și oferă posibilitatea explorării unei zone extrem de interesante a tehnologiilor aferente. Alături de partenerii CIGRE România suntem bucuroși să continuăm tradiția în cercetare, luând parte la cea de-a șasea ediție a Conferinței Internaționale „Condition Monitoring, Diagnosis and Maintenance 2021”, transmite, printr-un mesaj, compania Transelectrica.

“Este necesar ca actorii din sectorul energetic să își îndrepte toate eforturile pentru a gestiona actualele provocări din industrie. Neutralitatea climatică este un deziderat stabilit și asumat la nivel european și, totodată, motivația pentru asigurarea unui context energetic sustenabil în care resursele regenerabile să primeze. La nivel național, este nevoie să gândim soluții rapide și cât mai eficiente pentru atingerea țintelor impuse de către Uniunea Europeană cu termen 2020 și 2050. Transelectrica, operatorul de transport și de sistem din România, concentrează zona investițională prin implementarea cu prioritate a unui portofoliu de 20 de proiecte strategice care vor moderniza întregul sistem de transport al energiei electrice și vor maximiza potențialul de integrare a regenerabilelor. Actualele tendințe necesită suportul celor mai noi tehnologii și implementarea digitalizării în infrastructura sistemului energetic, contribuind substanțial în facilitarea tranziției către o economie bazată pe energie curată.

Astfel, continuând în această direcție, eforturile comune ale tuturor specialiștilor din domeniu vor reprezenta garanția unui viitor sustenabil pentru noi și pentru generațiile următoare”, susţine  Transelectrica.

 

Specialişti din sectorul energiei electrice participă la Conferinţa CMDM 2021 (Condition Monitoring Diagnostic Maintenance) și Colocviul „Further Chalanges for Digital T&D Substations and Reliable Equipment in the Future” – vezi video mesaj Ciprian Diaconu

 

BVB | Știri BVB

IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A. (IMP) (02/10/2023)

Emisiunea de Obligatiuni din data de 2 octombrie 2023

AROBS TRANSILVANIA SOFTWARE (AROBS) (02/10/2023)

Disponibilitate inregistrare teleconferinta rezultate S1 2023

INFINITY CAPITAL INVESTMENTS S.A. (SIF5) (02/10/2023)

Demersuri privind vanzarea pachetului de actiuni la Sinterom S.A.

LION CAPITAL S.A. (LION) (02/10/2023)

Schimbari in conducerea emitentului

AROBS TRANSILVANIA SOFTWARE (AROBS) (02/10/2023)

Hotarari AGOA&AGEA din data de 29.09.2023