Update articol:

Cocuţa, în juriul competiţiei “Îmi place dansul”, din toamna, la Kanal D!

Prezenţa carismatica şi profesionist desăvârşit în domeniul dansului şi coregrafiei, Andra Eugenia Gheorghe (numele real al artistei), aşteaptă de la viitorii concurenţi emoţia transmisă prin evoluţiile lor artistice.

Cocuţa, pe numele real Andra Eugenia Gheorghe, intră în echipa juriului de la „Îmi place dansul”, competiţia electrizantă care îi va ţine pe români în faţa televizoarelor în această toamnă, la Kanal D.

Cocuţa a început să danseze de la o vârstă fragedă, la 9 ani deja începea cursurile de balet, dar spune că e îndragostită iremediabil de dansul contemporan. Absolventă a Liceului de Coregrafie „Floria Capsali”, a strălucit prin dans şi coregrafiile propuse în cadrul unor show-uri TV de succes. S-a remarcat de-a lungul timpului prin creativitate, dinamism, generozitate artistică şi puterea de a-şi atrage simpatia publicului larg, precum şi pe a celor alături de care a lucrat de-a lungul timpului, pe marile scene sau în studiourile de televiziune.

A impresionat pe scena Teatrului Naţional, în musicalul de succes „Chicago”, de asemenea a avut apariţii remarcabile în musicalurile „Romeo şi Julieta” şi „Mamma Mia”.

Cocuţa aşteaptă cu nerabdare să îi întâlnească pe concurenţii de la „Îmi place dansul” şi consideră că principala trăsătură a unui bun dansator este sinceritatea în exprimarea trăirilor.

„Îmi doresc să descoperim prin intermediul acestui show extraordinar concurenţi foarte talentaţi; ceea ce apreciez eu la un dansator, profesionist sau pe drumul de a ajunge profesionist, este ceea ce ofera el din punct de vedere emoţional. Sunt foarte mulţi dansatori tehnici, care rămân doar <executanţi>. Pentru mine, un dansator talentat trebuie să transmită ceva puternic. Astept personaje, oameni care să facă spectacol, concurenţi care să aibă emoţie de oferit!”, spune Cocuţa.

Cocuţa se alătură astfel lui Beatrice Rancea, cele două profesioniste ale dansului fiind şi primii doi membri anunţaţi ai Juriului „Îmi place dansul”. 

Castingul pentru show-ul „Îmi place dansul” este în desfăşurare, toţi cei care îşi doresc să îşi exprime talentul în faţa ţării întregi se pot înscrie în competiţia televizată accesând pagina casting.kanald.ro.