Update articol:

Comisarul şef în rezervă Traian Berbeceanu s-a înscris în PNL

Comisarul-şef în rezervă Traian Berbeceanu şi şeful secţiei de Chirurgie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Deva, dr. Marius Blendea, s-au înscris în Partidul Naţional Liberal (PNL), a anunţat vineri preşedintele organizaţiei Deva, Florin Oancea.

“Am avut deosebita plăcere şi onoare să primesc astăzi (vineri, n.r.) în echipa PNL Deva doi oameni deosebiţi, doi prieteni: Traian Berbeceanu şi Marius Blendea. (…) Experienţa profesională şi calitatea umană a celor doi noi colegi este foarte valoroasă pentru comunitatea noastră! Mă bucur că Traian şi Marius au ales să facă acest pas şi vină alături de noi, în cea mai performantă echipă!”, a notat pe pagina sa de Facebook preşedintele PNL Deva, Florin Oancea, potrivit Agerpres.

Comisarul-şef în rezervă Traian Berbeceanu are 52 de ani. El ocupă în prezent funcţia de şef de cabinet al ministrului de Interne, Marcel Vela.

Fostul poliţist este cunoscut pentru activitatea pe care a desfăşurat-o în calitatea sa de şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Alba. În anii 2007 şi 2013 a fost desemnat “Poliţistul anului” la categoria “Combaterea Criminalităţii Organizate”. Până acum, Traian Berbeceanu nu a fost implicat în politică.

Doctorul Marius Vasile Blendea, în vârstă de 52 de ani, este medic chirurg la SJU Deva, fiind şeful secţiei de Chirurgie Generală.

“A absolvit Facultatea de Medicină din Timişoara şi este unul dintre cei mai iubiţi şi apreciaţi medici din judeţul nostru. Profesează la Deva din anul 2000 şi prin mâinile lui iscusite au trecut în această perioadă mii de pacienţi pe care i-a vindecat şi pentru care a avut întotdeauna un cuvânt de încurajare”, scrie Florin Oancea.

La alegerile locale parţiale din anul 2017 Marius Blendea a candidat pentru funcţia de primar al municipiului Deva, susţinut de Pro România.

BVBStiri BVB

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (04/08/2020)

Raport conf. art. 82 din Legea 24/2017

PURCARI WINERIES PUBLIC COMPANY LIMITED (WINE) (04/08/2020)

Tranzactie - vanzare participatie in Glass Container Company

VES SA (VESY) (04/08/2020)

Neintrunire cvorum AGAE 03.08.2020

ALRO S.A. (ALR) (04/08/2020)

Disponibilitate Raport de Sustenabilitate al Grupului ALRO aferent anului 2019