Update articol:

Comisia Europeană: Bill Gates nu a creat coronavirusul și nici nu complotează împreună cu UE pentru a crea un sistem global de supraveghere cu scopul de a urmări deplasările persoanelor

Bill Gates nu a creat coronavirusul și nici nu complotează împreună cu UE pentru a crea un sistem global de supraveghere cu scopul de a urmări deplasările persoanelor, arată un mesaj postat pe Facebook, de Comisia Europeană.
Postarea arată: “ Aceasta este o teorie binecunoscută a conspirației, care pur și simplu nu este adevărată. Dimpotrivă, Fundația Bill și Melinda Gates a donat peste 125 de milioane de dolari pentru a sprijini eforturile internaționale colective de dezvoltare și de implementare a diagnosticelor, tratamentelor și vaccinurilor împotriva coronavirusului.

Aceștia au contribuit în mod activ și au sprijinit răspunsul mondial la coronavirus, maratonul donatorilor inițiat de președinta Comisiei europene, Ursula von der Leyen 🇪🇺, pe 4 mai, în urma căruia s-au strâns 7,4 miliarde de euro sub formă de angajamente de la donatori din toată lumea, cu scopul de a mobiliza fonduri pentru dezvoltarea și implementarea la scară globală a diagnosticelor, tratamentelor și vaccinurilor împotriva coronavirusului.

Accesează portalul în limba română 🇷🇴 dedicat luptei împotriva dezinformării cu privire la #coronavirus 👉 ec.europa.eu/coronavirus-disinformation_ro“.

 
Postarea a primit numeroase reactii si comentarii, lumea intrebandu-se care este legatura Comisiei cu Bill Gates.
“Nici nu credeam ca l-ar fi creat. Dupa postarea voastra, nu mai sunt asa sigur. Serios, ce treaba are billy cu pagina voastra?”, scrie un comentator.
Un altul adauga: “Sunt sigur ca aia cu scoala vietii care se tem sa nu fie scanati la kaufland nu ar fi de acord cu asta”.

BVBStiri BVB

OIL TERMINAL S.A. (OIL) (26/05/2020)

Precizari privind completarea ordinii de zi a sedintelor AGA 12(15).06.2020

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (26/05/2020)

Solicitare completare ordine de zi AGA 12.06.2020

SIF TRANSILVANIA S.A. (SIF3) (26/05/2020)

Clarificari privind A.G.O.A. din 28.04.2020

FARMACEUTICA REMEDIA SA (RMAH) (26/05/2020)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014