Update articol:

Compania Grup Şapte SA listează vineri pe piaţa AeRO obligaţiuni corporative în valoare de două milioane de lei

Compania Grup Şapte SA, agenţie cu 20 de ani de experienţă în domeniul activării de brand din România,  a listat, în cadrul Sistemului Alternativ de Tranzacţionare administrat de Bursa de Valori Bucureşti (AeRO), 20.000 de obligaţiuni corporative, garantate, în valoare totală de două milioane de lei cu o valoare nominală de 100 lei. 

Obligaţiunile au fost emise de Grup Şapte SA în august 2018 şi au o dobândă de 10% pe an, plătibilă semestrial, cu o scadenţă de 3 ani, respectiv în august 2021, potrivit Agerpres. 

Oferta derulată de către Grup Şapte SA cu sprijinul SAI Certinvest S.A. a avut ca scop atragerea de fonduri necesare pentru proiectele de dezvoltare strategică şi pentru a-şi optimiza structura de finanţare actuală. 

Grup Şapte SA a înregistrat afaceri de 43 milioane de lei în 2018, în creştere cu 18% faţă de 2017. Pentru 2019, Grup Şapte SA estimează afaceri de 45 milioane lei.

Principalele investiţii ale Grup Şapte SA vizează dezvoltarea şi modernizarea infrastructurii operaţionale care digitalizează mediul de lucru şi permite desfăşurarea de activităţi colaborative, raportare în timp real şi simultană în cadrul tuturor proiectelor desfăşurate în cadrul companiei. Această investiţie în sistemul operaţional este realizată în parteneriat cu un dezvoltator specializat în domeniul retail şi field marketing, din Danemarca. 

De asemenea, Grup Şapte SA SA investeşte în implementarea unui sistem logistic complex (Warehouse Management System) care îi permite gestionarea materialelor şi mărfurilor alocate campaniilor pe care le coordonează cu echipa proprie în întreaga ţară. 

Totodată, Grup Şapte SA continuă să investească în dezvoltarea şi pregătirea profesională a echipei sale, care gestionează proiecte din ce în ce mai complexe şi are nevoie să fie în permanenţă extrem de bine pregătită şi în pas cu exigenţele domeniilor de marketing şi vânzări. 

Procedura de intermediere a listării obligaţiunilor a fost realizată de SSIF Ieba Trust SRL. 

Consiliul Autorităţii de Supraveghere Financiară a aprobat în 28 noiembrie emiterea Certificatului de Înregistrare a obligaţiunilor emise de societatea Grup Şapte SA în vederea admiterii la tranzacţionare pe Sistemul Alternativ de Tranzacţionare administrat de BVB-AeRO, un segment de piaţă dedicat companiilor care vor să îşi finanţeze proiectele, să îşi crească vizibilitatea, determinând astfel dezvoltarea mediului de afaceri. 

Grup Şapte SA este o companie cu activitate centrată în interacţiunea directă cu consumatorii şi cumpărătorii. Compania implementează astfel de proiecte în întregul spectru al pieţei de retail din România şi în orice zonă în care un brand doreşte să comunice cu cumpărătorii săi, online sau offline.

BVBStiri BVB

DAFORA SA (DAFR) (27/10/2020)

Raport conf. art. 92 ind. 3 Legea 24/2017

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (27/10/2020)

Tranzactie cu parti afiliate

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (27/10/2020)

Comunicat informare investitori - versiunea in limba engleza

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (27/10/2020)

Informare Depozitarul Central - operare majorare capital social - nr. actiuni