Update articol:

Compania Net Zero din Canada a epuizat stocurile de hârtie igienică reutilizabilă

Compania canadiană ecologică, Net Zero, a epuizat stocurile de hârtie igienică reutilizabilă,  din pânză, care poate fi spălată și folosit din nou.

Tot ce trebuie să faceți este să puneți rulourile în mașina de spălat, la fel ca tampoanele de bumbac reutilizabile, pentru îndepărtarea machiajului.

Produsul, care vine într-un pachet de 24, a fost promovat nu doar ca un schimb prietenos cu mediul, ci și ca o modalitate de economisire a banilor pentru a ajuta la criza costului vieții, în condițiile în care hârtia igienică s-a scumpit foarte mult. Rola de toaletă din pânză de la Net Zero costă doar 21,50 GBP și ar trebui să fie o achiziție unică.

„Nu trebuie să aveti o bună igienă pe cheltuiala planetei, această alternativă se potrivește cu orice rolă de hârtie igienică standard și se rerulează cu ușurință pentru a-și păstra forma”, se arată în descrierea produsului de pe site.

Compania sugerează să folosiți cârpa uscată dacă aveți numărul unu și umeziți-o ușor cu apă pentru numărul doi.

“Pentru utilizare, folosiți uscat sau umeziți fiecare bucată individuală cu apă (recomandat uscat pentru numărul 1, umezit pentru numărul 2). După utilizare, strângeți bucățile într-un coș până în ziua spălării rufelor (recomandat de două ori pe săptămână). Se spală la mașină cu apă fierbinte. Puteți alege să le preînmuiați cu oțet/soluție de curățare. Odată uscat, rulați din nou”, se arată în prezentarea produsului de pe site.