Update articol:

Consiliul Concurenţei a autorizat externalizarea unor servicii de către OMV Petrom

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care OMV Petrom externalizează către J. Christof E&P Services şi Christof Private Firefighting Services unele operaţiuni şi servicii generale de suprafaţă, conexe activităţilor de extracţie şi producţie a petrolului şi gazelor naturale, împreună cu activele şi angajaţii care le deservesc, se arată într-un comunicat al instituţiei remis joi.

OMV Petrom a organizat o procedură de achiziţie pentru servicii de suprafaţă şi transport, servicii de operare şi mentenanţă minoră, servicii de pompieri şi salvare, servicii de operare în teren, servicii de operare în facilităţi şi servicii de operare în facilităţi de tratare pentru cinci loturi din România: respectiv Zona de Producţie Oltenia, Zona de Producţie Muntenia Vest şi Zona de Producţie Moesia, Zona de Producţie Muntenia, Zona de Producţie Moldova şi Zona de Producţie Crişana.

Consorţiul format din J. Christof E&P Services SRL şi Christof Private Firefighting Services SRL a fost desemnat drept ofertantul cel mai bine clasat pentru primele două loturi licitate (Zona de Producţie Oltenia şi Zona de Producţie Muntenia Vest şi Zona de Producţie Moesia), urmând să semneze cu OMV un acord-cadru.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

BVBStiri BVB

UAMT S.A. (UAM) (30/10/2020)

Raport semestrial consolidat S1 2020

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (30/10/2020)

Tranzactii parti afiliate - SDTN si EFSA

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (30/10/2020)

Informare Depozitarul Central - structura sintetica la 27.10.2020

ALRO S.A. (ALR) (30/10/2020)

Raport conf. art. 92 ind. 3 Legea 24/2017