Update articol:

Consiliul Concurenței a autorizat preluarea Grivalia Properties REIC de către Eurobank Ergasias SA

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Eurobank Ergasias SA din Grecia preia Grivalia Properties REIC, companie tot din Grecia, potrivit unui comunicat de presă.

Eurobank Ergasias, societatea-mamă a grupului Eurobank, oferă o gamă largă de servicii financiar-bancare. Grupul Eurobank este o organizație financiară, cu operațiuni care acoperă o gamă largă de servicii financiare, respectiv servicii bancare de retail și pentru afaceri, servicii bancare de investiții, gestiune de capital și numerar, servicii aferente pieței de capital, leasing financiar, factoring și servicii forfetare, servicii de tranzacționare, servicii imobiliare. Grupul Eurobank este prezent și în Cipru, Luxemburg, Serbia, Bulgaria și Marea Britanie, având 653 locații dedicate serviciilor pentru clienți în Grecia și peste granițe și peste 13.100 angajați.

Grivalia Properties REIC este o companie de investiții imobiliare, preponderent activă în Grecia, România și Serbia. Activitățile companiei sunt axate pe segmentele de birouri, retail, logistică și industriale în domeniul imobiliar și în zone cu potențial comercial dezvoltat. Grivalia deține trei filiale în România (Eliade Tower SA, Retail Development SA, Seferco Development SA), active în domeniul afacerilor imobiliare.

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția constatând că aceasta nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia și nu există îndoieli serioase privind  compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

BVBStiri BVB

SIF MOLDOVA S.A. (SIF2) (19/10/2020)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 12 - 16.10.2020

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (19/10/2020)

Tranzactii parti afiliate - SDTN si EFSA

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (19/10/2020)

Notificare rascumparare actiuni proprii 12 - 16 octombrie 2020

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (19/10/2020)

Numirea domnului Valentin Nae in functia de Director al Sucursalei CNE Cernavoda