Update articol:

Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea Li-Corn de către Intersnack şi Michael Ehmann

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Intersnack International şi grupul Michael Ehmann intenţionează să preia compania Li-Corn SAS şi filialele sale, Natais SAS, Natais Pop Corn South Africa SAS şi SCI Pop Corn Immobiliere, potrivit unui comunicat al autorităţii de concurenţă.

Grupul Intersnack este activ în domeniul producţiei şi distribuţiei de snacks-uri sărate în Europa, inclusiv în România, dar şi în alte ţări.

Grupul Michael Ehmann este prezent în principal în industria porumbului pentru popcorn, mai ales prin filiala sa, Li-Corn, aceasta având o prezenţă redusă în România.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa româƒnească sau pe o parte substanţială a acesteia şi nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

BVBStiri BVB

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (23/10/2020)

Tranzactii raportate conf. art. 92 ind. 3 Legea 24/2017

COS TARGOVISTE S.A. (COS) (23/10/2020)

Stadiu procedura insoventei

VES SA (VESY) (23/10/2020)

Hotarari AGA O & E 23.10.2020