Update articol:

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacția prin care Barentz International B.V. intenționează să preia compania NOACK & CO

Logo Consiliul Concurentei

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacția prin care Barentz International B.V. intenționează să preia compania NOACK & CO GmbH.

Barentz este un distribuitor global de ingrediente utilizate în mai multe sectoare: alimentar, farmaceutic, produse de îngrijire personală, nutriţie animală.

Noack activează pe piaţa comercializării şi distribuţiei de produse, tehnologii și soluţii pentru industria alimentară şi cea a nutriţiei animale din Europa. Noack distribuie în România produse pentru industria hranei pentru animale, produse de diagnostic agroalimentar, diagnostic veterinar şi instrumente analitice pentru clienţi din industria agriculturii, nutriţiei și alimentară.

În urma analizei acestei concentrări economice, Consiliul Concurenţei a constatat că operaţiunea notificată nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

BVB | Știri BVB

Obligatiuni Autonom Services 2024 (AUT24E) (14/06/2024)

Numire intermediar emisiune obligatiuni

Obligatiuni Autonom Services 2026 (AUT26E) (14/06/2024)

Numire intermediar emisiune obligatiuni

ONE UNITED PROPERTIES (ONE) (14/06/2024)

Informare Depozitarul Central - operare majorare capital social - nr. actiuni