Update articol:

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Morphosis Capital Fund I Cooperatief U.A. preia Clinica Medical Service SRL

Logo Consiliul Concurentei

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Morphosis Capital Fund I Cooperatief U.A. preia Clinica Medical Service S.R.L. și, indirect, Chronos Medical Solutions S.R.L., Estetica Team S.R.L. și societatea, Beauty SPV, potrivit unui comunicat de presă.

Consiliul Concurenței a precizat: “Morphosis este un fond de investiții din Olanda, înființat în anul 2018, organizat sub forma unei societății cooperative cu răspundere limitată, având drept obiect de activitate achiziționarea de participații în alte companii.

În România, Morphosis Capital Fund I Cooperatief U.A. activează, prin intermediul societăților deținute în portofoliul său de investiții, în următoarele domenii: servicii IT, servicii de asistență medicală specializată de nișă (servicii imagistice medicale, cu accent pe investigații RMN și CT) și servicii de asistență medicală stomatologică.

Clinica Medical Service S.R.L., Chronos Medical Solutions S.R.L, Estetica Team S.R.L. și Beauty SPV au ca activități principale servicii de chirurgie și medicină estetică, tratamente cosmetice și corporale și vânzarea de produse cosmetice.

În urma analizei, Consiliul Concurenței a constatat că această operațiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piața românească sau pe o parte substanțială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurențial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorității naționale de concurență, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.”

BVB | Știri BVB

ROMCARBON SA (ROCE) (03/12/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

ROMCAB SA (MCAB) (03/12/2021)

Hotarare AGEA 03.12.2021

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (03/12/2021)

Tranzactii parti afiliate EFSA - OPCOM

TERAPLAST SA (TRP) (03/12/2021)

Hotarari AGA E 3 decembrie 2021

AQUILA PART PROD COM (AQ) (03/12/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014