Update articol:
COMUNICAT

Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care Geiger Group România SRL intenționează să preia Consal Brașov

Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care Geiger Group România SRL intenționează să preia compania Consal SRL, Brașov.

Geiger Group România SRL este o societate cu capital privat german ce aparține Grupului de firme Geiger deținut de familia Geiger din Germania. Geiger Group România SRL este o societate de tip holding, care administrează participațiile Grupului Geiger din România. Firmele din Grupul Geiger active în prezent România execută, în principal, lucrări de construcții de drumuri, inclusiv reparații și întreținere, lucrări de construcții și reparații de poduri, lucrări edilitare de apă și canalizare, lucrări de construcții civile și industriale la cheie. Geiger Group România SRL pune la dispoziția companiilor din România ale Grupului Geiger (Geiger Transilvania SRL și Geiger Proiecte Construcții SRL) bunuri mobile și imobile pe baza contractelor de închiriere, precum și resursele materiale necesare (pietriș, nisip, balast) în vederea executării lucrărilor de construcții.

Consal SRL este o societate cu capital privat românesc, ce execută, în principal, lucrări de construcții de drumuri, inclusiv reparații, și lucrări de construcții de rețele edilitare de apă și canalizare.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei. Autoritatea de concurență va evalua tranzacția în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Eventualele observaţii şi puncte de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă prin fax, la nr. 021.405.45.08, prin e-mail, la adresa industrie@consiliulconcurentei.ro, sau prin poştă, la următoarea adresă: Consiliul Concurenţei, Piaţa Presei Libere nr. 1, Casa Presei, corp D1, sector 1, Bucureşti, cod poştal 013701, Oficiul Poştal nr. 25, în termen de 20 zile de la data prezentului anunţ.

BVB | Știri BVB

EVERGENT INVESTMENTS S.A. (EVER) (20/05/2022)

Notificare prag detineri/vot > 5%

S.N.T.G.N. TRANSGAZ S.A. (TGN) (20/05/2022)

Comunicat referitor tarife transport

Digi Communications N.V. (DIGI) (20/05/2022)

Optiuni pe actiuni acordate catre administratori si angajati

ROMCARBON SA (ROCE) (20/05/2022)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (20/05/2022)

Hotarare CA privind aprobarea comitetelor consultative