Update articol:
COMUNICAT

Constantin Bratu preia funcția de director general al Green Resources Management, parte din grupul de reciclare Green Group

Green Resources Management, organizație care implementează răspunderea extinsă a producătorilor pentru deșeurile de ambalaje (OIREP), parte din grupul de reciclare Green Group, anunță numirea lui Constantin Bratu în poziția de Director General, începând cu data de 1 octombrie.

Constantin Bratu vine cu 16 de ani de experiență în poziții de senior și top management în cadrul unora dintre cei mai importanți jucători din industria FMCG din România, printre care se numără Coca-Cola, British American Tabacco și Asociația Berarii României. Experiența sa anterioară alături de producători, în poziții strategice, gândirea tactică și competențele în comunicare, precum și formarea educațională în business management și finanțe, reprezintă atuurile lui Constantin Bratu, pentru a coordona cu succes evoluția companiei într-o nouă etapă de dezvoltare.

“Sunt onorat să preiau această poziție, să lucrez alături de o echipă bine consolidată și profesionistă și să iau parte la dezvoltarea unei companii cu rol strategic în managementul deșeurilor. Noul rol completează experiența mea de până acum, abordând zona de strategie de business, prin implementarea în același timp a obligațiilor producătorilor care ne investesc cu încrederea lor”, a declarat Constantin Bratu. „Misiunea mea principală va fi creșterea cotei de piață a companiei și implementarea unui mix de servicii mai eficient, adaptat nevoilor producătorilor în efortul lor de a trece la modelul circular”, a completat acesta.

Printre realizările sale profesionale importante se numără coordonarea mai multor proiecte de echitate fiscală, cu impact major în industriile băuturilor răcoritoare, a berii și tutunului și implementarea a multiple proiecte care au crescut nivelul de sustenabilitate al companiilor pe care le-a reprezentat. Constantin Bratu deține și un Executive MBA la ASEBUSS Kennesaw University.

Pornind de la realizările echipei Green Resources Management, misiunea lui va fi să definească o nouă direcție strategică a companiei, centrată pe deschiderea și apropierea de clienți, consolidarea unor noi parteneriate, precum și implementarea unui mix de servicii unic pe piață. Totodată, va coordona alinierea completă la valorile de sustenabilitate ale grupului european de reciclare Green Group, din care face parte Green Resources Management, și crearea de sinergii cu celelalte companii din grup.

Constantin Bratu a preluat mandatul de la Adin Ionescu. Acesta va rămâne în următoarele luni alături de companie, pentru a asigura o tranziție facilă și pentru a ajuta în procesul de adaptare al companiei la noile schimbări.

Green Resources Management este o organizație care implementează răspunderea extinsă a producătorilor pentru deșeurile de ambalaje (OIREP). Compania este un joint venture între Heineken și Green Group, cel mai mare grup integrat de reciclare din  Sud-Estul Europei și un important jucător în economia circulară.

Green Resources Management oferă un mix de servicii de mediu – raportare, consultanță, calcul amprentă de CO2, campanii de conștientizare – la cel mai înalt nivel de calitate și corectitudine, având un portofoliu reprezentativ de clienți, provenind din toate  industriile cu responsabilități privind ambalajele. 

BVB | Știri BVB

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (22/10/2021)

Amendament Conventie de trezorerie interna

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (22/10/2021)

Alocare actiuni in dreptul persoanelor cu responsabilitati de conducere SOP2018

SSIF BRK FINANCIAL GROUP SA (BRK) (22/10/2021)

Incheiere contract cu Global Medical Solutions