Update articol:

Coreea de Nord a lansat două “proiectile neidentificate” în Marea Japoniei (Yonhap)

Coreea de Nord a lansat două “proiectile neidentificate” dintr-un sit de pe coasta de est a ţării, relatează sâmbătă agenţia de ştiri sud-coreeană Yonhap, preluată de dpa, Reuters şi AFP.

Şeful de stat major interarme a anunţat că proiectilele au fost lansate în Marea Japoniei, din oraşul Hamhung, potrivit Yonhap.

Lansarea intervine la câteva zile după alte teste cu rachete ale Coreei de Nord, “un avertisment adecvat” pentru SUA şi Coreea de Sud, în replică la manevrele militare comune în desfăşurare.

Phenianul şi Washingtonul încearcă în prezent să relanseze negocierile privind programul nuclear al Coreei de Nord şi sancţiunile economice care vizează acest stat.

Ultima lansare are loc la câteva ore după ce preşedintele Donald Trump a anunţat că a primit o “scrisoare foarte frumoasă” de la liderul nord-coreean Kim Jong Un.

Trump a precizat că Kim i-a transmis că “nu este mulţumit” de testele cu rachete, despre care liderul nord-coreean a afirmat că sunt un răspuns la manevrele militare comune SUA-Coreea de Sud, potrivit Agerpres.

BVBStiri BVB

S.N.T.G.N. TRANSGAZ S.A. (TGN) (27/07/2021)

Numire Director General si Director Financiar

OIL TERMINAL S.A. (OIL) (27/07/2021)

Convocare AGAO 30(31).08.2021

S.N.T.G.N. TRANSGAZ S.A. (TGN) (27/07/2021)

Comunicarea deciziei Comisiei Europene