Update articol:

Corina Popescu, Electrica: Mi-aș dori să rămânem numărul 1 pe piața de furnizare a energiei, în 2021

Sursa: Facebook

*”Am și câștigat, am și pierdut clienți, odată cu liberalizarea”

Grupul Electrica a și câștigat, a și pierdut clienți, până acum, odată cu liberalizarea pieței de enegie electrică pentru consumatorii casnici, a spus Corina Popescu, CEO al companiei.

Ea a spus că își propune menținerea cotei de piață în 2021: “În 2020, pe furnizare am fost numărul 1. Mi-aș dori să ne menținem poziția. De asemenea, imi doresc ca această concurență să fie corectă și clienții să nu fie manipulați”.

Corina Popescu a precizat ca pandemia pune o problemă companiei în a merge către clienți si cauta soluții să vaccineze angajatii care merg pe teren, catre clienti.

Cea mai bună ofertă Electrica Furnizare – Stabil 30 – are un preț de 324,52 lei/MWh.

Electrica Furnizare a anuntat ca oferă benevol un discount consumatorilor care doresc trecerea în piața concurențială, dar nu au avut încă timpul să ia o decizie informata. Discount-ul se aplica pentru intervalul cuprins între data de 1 ianuarie 2021 și momentul în care aceștia optează pentru o ofertă de pe piața liberă, oricând până la data de 31 august 2021. Discount-ul va reflecta diferența dintre prețul de serviciu universal și prețul ofertei concurențiale pentru care a optat consumatorul, sprijinind astfel tranziția facilă a acestuia în piața concurențială și oferindu-i suficient timp pentru a face cea mai bună alegere.

Grupul Electrica oferă servicii la circa 3,8 milioane de utilizatori și are o arie de cuprindere națională – cu organizare în trei zone pentru distribuția energiei electrice: Transilvania Nord, Transilvania Sud, Muntenia Nord, și pe cuprinsul întregii țări pentru funizarea energiei electrice și pentru întreținere și servicii energetice.

BVBStiri BVB

PATRIA BANK S.A. (PBK) (26/02/2021)

Rezultate financiare preliminare 2020

DAFORA SA (DAFR) (26/02/2021)

Rezultate financiare preliminare 2020

ROMCAB SA (MCAB) (26/02/2021)

Rezultate financiare preliminare 2020

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (26/02/2021)

Rezultate financiare preliminare 2020