Update articol:

Cosmin Ghiță a fost reales în poziția de Guvernator în Board-ul Guvernatorilor din cadrul World Association of Nuclear Operators

Cosmin Ghiță,Director General al Nuclearelectrica (SNN), a fost reales în poziția de Guvernator în Board-ul Guvernatorilor din cadrul World Association of Nuclear Operators, potrivit informaţiilor transmise BVB.

Un comunicat SNN precizează: “Societatea Națională Nuclearelectrica SA (SNN) informează acţionarii și investitorii că domnul Cosmin Ghiță, Directorul General al SN Nuclearelectrica SĂ, a fost reales în poziția de Guvernator în Board-ul Guvernatorilor din cadrul World Association of Nuclear Operators (WANO Asociatia Mondială a Operatorilor Nucleari) pentru încă un mandat de încă 2 ani, până la data de 31 decembrie 2023. Reamintim că domnul Cosmin Ghiță a fost ales inițial pentru poziția de Guvernator în Boardul WANO, la nivel global, la data de 1 ianuarie 2020, fiind primul român care ocupă această poziție la nivel internațional, în industria nucleară. Parte din responsabilitățile domnului Cosmin Ghiță în calitate de Guvernator va fi aceea de reprezentare a membrilor Centrului Atlanta, unde SN Nuclearelectrica este arondată, dar și a membrilor globali ai WANO în cadrul Board-ului global al organizației”.

Board-ul WANO este responsabil în față membrilor pentru direcțiile generale și succesul organizației. Pentru a promova angajamentul membrilor la un nivel foarte înalt, Board-ul WANO include trei membri din fiecare centru regional pe lângă Președintele Board-ului, Președintele executiv și Directorul General.

BVB | Știri BVB

OMV PETROM S.A. (SNP) (03/10/2022)

Raport tranzactii cu parti afiliate 29 august - 2 octombrie 2022

TRANSILVANIA INVESTMENTS ALLIANCE S.A. (TRANSI) (03/10/2022)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 26.09.2022-30.09.2022

FONDUL DESCHIS DE INVESTITII ETF BET PATRIA-TRADEVILLE (TVBETETF) (03/10/2022)

Notificare cu privire la numarul de titluri de participare aflate in circulatie

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (03/10/2022)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 26 - 30 septembrie 2022