Update articol:
Info trip în Balcic

Cosmin Vasile, Hello Hollidays: “În Bulgaria, tarifele încep de la 8 euro/persoană/noapte. Este un tarif mic, dar se practică aici” (vezi foto)

Sunt foarte mulți turiști români care preferă să vină pe litoralul bulgăresc; să se bucure de un concediu de 4, 5, poate 7 nopți de cazare și să viziteze, într-una dintre zile, Castelul Reginei Maria, a declarat Cosmin Vasile, manager destinație Hello Hollidays.

“În Bulgaria, în ultimii 20 de ani, s-au făcut foarte multe investiții de către investitori străini, cu precădere din Germania, care au concesionat anumite hoteluri și le-au dezvoltat. Astfel, au reușit să atragă din ce în ce mai mulți turiști prin calitatea serviciilor oferite.

În Bulgaria servicii sunt foarte ieftine, dar totodată și la o calitate foarte bună. Sunt tarife care încep de la 8 euro/ persoana/ noapte pentru cazare, pentru sejururi cu all inclusiv, la pachete de 4-5 nopți de cazare. Este un tarif mic, dar se practică aici, în Bulgaria”, a explicat Cosmin Vasile.

Acesta ne-a mai precizat: “S-au simplificat formalitățile pentru accesul în Bulgaria. Românii sunt primiți fără test Covid19 și, de câteva zile, s-a renunțat la declarația pe care a trebuit să o completăm vreme de 2 luni. În spațiile închise trebuie să purtăm mască. Pe plajă observăm o distanță suficient de mare între sezlonguri, iar la terase mesele au fost distanțate”.

Din oferta agenției Hello Holidays poți alege un circuit de o zi, cu autocarul: “O zi cât o vacanță”. O excursie de o zi la Balchik –Cap Kaliakra costă 35 de euro/persoană.  

Astfel, poți vizita Castelul Reginei Maria și Gradina Botanică din Balcic, un orașel mic și romantic situat pe coasta Marii Negre, în regiunea Dobrici, din nord-estul Bulgariei, situat la o distanță de 42 km de Varna.  Este una dintre atracțiile turistice ale Bulgariei la Marea Neagră.

Castelul a fost construit din dorința Reginei Maria a României, iar complexul cuprinde mai multe vile rezidențiale, o capelă, construită cu pietre aduse din Creta și o gradină botanică de 35 ha.

BVBStiri BVB

COMPA S. A. (CMP) (26/10/2020)

Solicitare completare ordine de zi AGAE12-13.11.2020

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (26/10/2020)

Documente suport AGOA & AGEA din 26.11.2020

TERAPLAST SA (TRP) (26/10/2020)

Raport trimestrul 3 2020

SIF MOLDOVA S.A. (SIF2) (26/10/2020)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 19 - 23.10.2020

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (26/10/2020)

Structura actionariat la data de 16 octombrie 2020