Update articol:
”Cybersecurity Online Forum în perioada COVID-19”

Cristian Cucu, Nuclearelectrica: Am încercat să transformăm provocarea pandemiei într-un sprijin pentru transformarea digitală la nivelul organizației (Video)


Nuclearelectrica a încercat să transforme provocarea pandemiei într-un sprijin pentru transformarea digitală la nivelul organizației, a spus Cristian Cucu, Director al Direcției Informatică și Operațiuni de Securitate, Nuclearelectrica, la ”Cybersecurity Online Forum în perioada COVID-19”, organizat de Financial Intelligence.

Cristian Cucu a detaliat: “În această perioadă, a fost foarte importantă abordarea pe palierele de business și operaționale. Odată ce au fost identificate palierele operaționale care puteau să intervină efectiv în zonele de producție de energie electrică, acestea au fost izolate și, practic, am fost aliniați și cu măsurile luate la nivelul Guvernului. Pentru aceste paliere, s-a creat un cadru complet separat pentru a se conecta la resursele de care aveau nevoie, pentru a -și presta atribuțiile.

Pe zona de business, am avut un pic mai multă libertate. Am încercat să transformăm această pandemie, dintr-o restricție totală, într-un beneficiu și sprijin în transformarea digitală, la nivelul organizației.

Am reușit să introducem conceptul de work from home (lucrul de acasă), care, în zona noastră de infrastructură critică, părea cel mai nepotrivit element în cel mai nepotrivit loc”.

Domnul Cucu a adus în discuție necesitatea ca pandemia să fie luată în calcul în planurile de continuitate ale companiilor. În opinia sa, această criză a adus un imbold pentru multe lucruri care oricum erau pe agenda specialiștilor IT: work from home, remote, semnătura digitală.

Dar, în opinia sa, la provocările pandemiei, se adaugă restricții la nivel de achiziții sau la nivel de personal, pe fondul lipsei specialiștilor și a salariilor mari din domeniu.

BVBStiri BVB

Sphera Franchise Group (SFG) (09/04/2021)

Raport voluntar privind tranzactiile cu partile afiliate in 2020

OIL TERMINAL S.A. (OIL) (09/04/2021)

Solicitare a actionarului majoritar privind sedinta AGOA 29.04(04.05).2021

ROMPETROL WELL SERVICES S.A. (PTR) (09/04/2021)

Solicitare completare ordine de zi AGOA 26(27).04.2021

FOND DESCHIS DE INVESTITII ETF TRADEVILLE (TVBETETF) (09/04/2021)

Preluare administrare ETF BET Tradeville de catre SAI Patria Asset Management SA

ELECTROARGES SA (ELGS) (09/04/2021)

Solicitare Completare Ordine de Zi - AGOA 26/27.04.2021