Update articol:

Daily Mail dezvăluie mesaje și fotografii care arată viața desfrânată a lui Hunter Biden, fiul preşedintelui american Joe Biden

  • Hunter Biden și-a lansat marți „biografia completă”, Beautiful Things, dar a omis detalii șocante, potrivit publicaţiei

  • DailyMail.com dezvăluie aceste secrete după ce conținutul laptopului lui Hunter Biden a fost abandonat – inclusiv o memorie cache de 103.000 de mesaje text, 154.000 de e-mailuri, mai mult de 2.000 de fotografii – acestea au fost verificate de cei mai buni experți criminalistici

  • Fiul președintelui a fost păzit de un agent al serviciilor secrete în timp ce se afla la Hollywood, în 2018, consumând droguri şi apelând la prostituate, deși nu avea dreptul la protecție în acel moment

Hunter Biden, fiul preşedintelui american Joe Biden, și-a lansat marți “biografia completă”, Beautiful Things, dar a omis detalii șocante ale vieții sale desfrânate, pe care a ales să nu le împărtășească cititorilor, inclusiv detalii despre relația fragilă cu tatăl său, potrivit publicaţiei Daily Mail.

DailyMail.com dezvăluie secretele pe care Hunter a ales să nu le divulge, expuse în conținutul laptopului său abandonat și verificate de către experți criminalistici de top. Memoria cache de 103.000 de mesaje text, 154.000 de e-mailuri, peste 2.000 de fotografii și zeci de videoclipuri este plină de dezvăluiri şocante:

  • Cum l-a rugat pe tatăl său să candideze la funcția de președinte în 2019 pentru a-i salva reputația
  • Cum a evitat în mod repetat acțiunile poliției împotriva sa, în ciuda faptului că a avut în mod constant de-a face cu prostituate şi şefii acestora și mai multe ciocniri cu forțele de ordine
  • Fiul președintelui a fost păzit de un agent al serviciilor secrete în timp ce se afla la Hollywood, în 2018, consumând droguri şi apelând la prostituate, deși nu avea dreptul la protecție în acel moment
  • Joe Biden s-a temut că discuţiile sale prin mesaje text cu Hunter au fost piratate chiar și atunci când au discutat despre oferta de la Casa Albă
  • Laptopul lui Hunter este plin de dovezi ale unei activități infracționale, inclusiv traficul de droguri și prostituția

Fiul președintelui și-a lăsat laptopul MacBook Pro din 2017 la un atelier de reparații de computere din Wilmington, Delaware, în aprilie 2019, și nu s-a mai întors niciodată după el. E-mailurile extrase de pe computer au declanșat un scandal înainte de alegerile prezidențiale din octombrie 2020, dar au fost respinse fiind catalogate drept dezinformare rusă de către familia Biden și alți democrați seniori, giganții rețelelor de socializare Twitter și Facebook și mai multe organizații media importante.

După ce a obținut o copie a hard disk-ului, DailyMail.com a cerut unor experți de top în domeniul criminalisticii cibernetice, respectiv Maryman & Associates, să analizeze datele și să stabilească dacă conținutul laptopului era real.

Fondatorul firmei, Brad Maryman, este un agent special de supraveghere, veteran de 29 de ani al FBI, care a servit ca ofițer pentru securitatea informațiilor și a fondat primul său laborator de criminalistică computerizată. Maryman și partenerul său de afaceri, dr. Joseph Greenfield, au folosit aceleași instrumente criminalistice pentru a face diferența dintre instrumentele pe care le folosesc forțele de ordine federale și de stat în investigațiile penale și au pregătit un raport pentru DailyMail.com.

Raportul spune că datele de pe calculator „par a fi autentice” și că, după o cercetare extinsă a conținutului său, pentru orice semne de manipulare, Maryman și Greenfield nu au găsit „nicio dovadă” – că ar fi fabricate de către ruși sau de oricine altcineva.

„Datele despre sistem înainte de aprilie 2019 par a fi legate de domnul Biden, iar marcajele temporale par să fie între 2016 și 2019”, se spune în raportul Maryman and Associates. „Marcajele de timp ale sistemului de operare par a fi autentice și nu s-au găsit dovezi care să sugereze că marcajele de timp sau datele au fost modificate sau falsificate. Nu s-au găsit indicații care să arate că datele au fost fabricate. ”

Într-o dezbatere prezidențială din octombrie, Joe Biden s-a referit la scurgerile de e-mailuri ale lui Hunter drept „o grămadă de gunoi”. Dar într-un interviu acordat duminică CBS pentru promovarea noii sale cărți, Beautiful Things, Hunter a spus că laptopul „ar putea fi” al său.

„Ar putea exista un laptop care mi-a fost furat. S-ar putea să fiu piratat. S-ar putea să fi fost – probabil serviciul de informaţii rus. S-ar putea să fi fost furat”, a spus el.

Printre cele 103.199 de mesaje text de pe hard disk care datează din 2016 până în martie 2019 se află conversații întregi între președintele Joe Biden și fiul său.

Textele dezvăluie modul în care Joe a fost implicat în viața amoroasă a fiului său, a devenit un sac de box pentru rănile alimentate de droguri ale lui Hunter și a plătit facturile nepoților săi atunci când Hunter și-a golit conturile bancare pentru cheltuielile cu prostituate și cocaină.

Când Joe, fost senator de Delaware, a fost ales vicepreședinte în 2008, a pus capăt carierei lui Hunter ca lobbyist pentru a evita apariția conflictelor de interese. Hunter s-a angajat apoi într-o serie de afaceri controversate și a căzut în patima drogurilor şi a prostituţiei.

Până în 2019, mesajele sale păreau să fiarbă de resentimente.

Când Joe i-a trimis un mesaj: „Bună dimineața, fiul meu frumos. Mi-e dor de tine și te iubesc. Tata”, pe 24 februarie 2019, Hunter s-a supărat pe tatăl său pentru că a arătat lumii clar că singurul motiv pentru care nu candidează la președinție sunt problemele sale  de familie. “Mă bucur că ai clarificat pentru întreaga lume că moticul pentru care nu candidezi sunt problemele de familie. Sunt bucuros să fiu ținta pe care mi-ai pictat-o pe spate”, a spus Hunter.

Hunter s-a plâns că sfatul tatălui său de a nu se apărea în mass-media în legătură cu poveștile despre divorțul său costisitor de fosta lui soție Kathleen Biden sau despre aventura sa cu văduva fratelui său Hallie nu au avut efectul scontat și a adăugat sarcastic: „Oh … bună dimineața … de la dezintoxicare”.

„Echipa ta tocmai m-a transformat într-un nemernic incontrolabil, înșelător, dependent de droguri şi de sex, pe care ai încercat atât de mult să-l vindeci, dar nu ai reușit. Mi-au scris viața în totalitate ”, a scris el.

Joe a răspuns, promițându-i fiului său că va candida la funcția de președinte, dar a adăugat că este îngrijorat că textele sale sunt „o țintă” pentru hacking. Și-a anunţat candidatura două luni mai târziu.

După o altă dezvăluire de la Hunter în septembrie 2018, Joe a scris: „Fii atent la ce scrii. Probabil că sunt piratat”.

BVB | Știri BVB

SIF TRANSILVANIA S.A. (SIF3) (08/12/2021)

Reluare tranzactionare ora 16:00 - conform Codului BVB - operator de piata reglementata (Titlu II - art. 115 si Titlu III - art. 6) - Decizia ASF nr. 1529/08.12.2021 - aprobare document oferta publica de cumparare actiuni SIF3

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (08/12/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

CARBOCHIM S.A. (CBC) (08/12/2021)

Convocare AGAE 05/06.01.2022 Versiune in limba Engleza

SSIF BRK FINANCIAL GROUP SA (BRK) (08/12/2021)

Hotararea Consiliului de Administratie - 7 decembrie 2021

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (08/12/2021)

Hotarari AGEA din data de 8 decembrie 2021