Update articol:

Dan Barna: E foarte bine că în fruntea listei sunt Drulă şi Voiculescu; USR PLUS a crescut lideri

Dan Barna Sursa foto: Facebook

Dan Barna, vicepreşedinte al USR PLUS, a salutat faptul că, în urma congresului, Cătălin Drulă şi Vlad Voiculescu au întrunit cele mai multe voturi pentru Biroul Naţional, adăugând că se mândreşte cu faptul că în partid au crescut lideri “care vor fi generaţia de decidenţi politici” în perioada următoare.

“E foarte bine că în fruntea listei sunt şi Cătălin Drulă şi Vlad Voiculescu. Sunt cei mai simpatizaţi şi cei mai susţinuţi în partid, în momentul acesta, pentru că este unul din lucrurile din mandatul pe care l-am încheiat, cu care mă mândresc foarte mult: faptul că în USR PLUS au crescut lideri care vor fi generaţia de decidenţi politici ai României din perioada următoare. Şi nu vorbim de zece ani, vorbim de oameni – foştii colegi miniştri, colegii din Parlament – sunt oameni care au crescut în această organizaţie şi acesta e lucrul cel mai important, pentru că noi am spus că USR PLUS va aduce oameni valoroşi în politică, oameni competenţi. Iată că ei apar, ei au crescut în această perioadă”, a arătat Barna în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la sediul USR PLUS, potrivit Agerpres.

El a menţionat că, în urma congresului, USR PLUS este “bine” şi că este un partid care va “conta foarte mult” pe scena politică din România.

“Vreau să spun un lucru şi pentru foştii colegi de coaliţie liberali şi pentru celelalte partide. S-a încheiat Congresul USR PLUS. Astăzi avem deciziile pe statut şi vom încheia acest congres. Suntem bine, chiar suntem bine şi suntem un partid care va conta foarte mult în tot ce se va întâmpla în România pe mai departe, oricât vor încerca să diminueze lucrul acesta”, a precizat Barna.

Cătălin Drulă, Vlad Voiculescu, Dan Barna, Ionuţ Moşteanu, Anca Dragu, Allen Coliban şi Claudiu Năsui sunt noii vicepreşedinţi ai USR PLUS, în urma alegerilor interne pentru stabilirea componenţei Biroului Naţional.

BVB | Știri BVB

Obligatiuni Autonom Services 2024 (AUT24E) (25/10/2021)

Depunere prospect emisiune obligatiuni spre aprobare ASF

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (25/10/2021)

Inregistrarea la Registrul Comertului a reducerii capitalului social

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (25/10/2021)

Raport privind rezultatele operationale cheie preliminare 9 luni 2021

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (25/10/2021)

Notificare rascumparare actiuni proprii 18 - 22 octombrie 2021