Update articol:

Dan Barna: De sâmbătă vom avea discuții aprofundate cu PNL și UDMR despre prioritățile programului de guvernare al viitorului cabinet, structura guvernului și a majorității parlamentare

Dan barna
Discuțiile pentru formarea coaliției de guvernare au început, a anunţat Dan Barna, co-preşedintele USR-Plus.
Acesta a scris: “În această dimineață am participat alături de colegul meu Dragoș Tudorache la o primă discuție cu președinții PNL și UDMR, Ludovic Orban și Kelemen Hunor. La prima parte a întâlnirii a participat și presedintele Klaus Iohannis.
Începând de sâmbătă vom avea discuții aprofundate între cele trei partide – USR PLUS, PNL și UDMR pornind cu prioritățile programului de guvernare al viitorului cabinet si continuând cu structura guvernului și structura majorității parlamentare.
Nu s-a discutat despre poziții sau nominalizări de miniștri, fiind discutate doar alternative posibile de calendar pentru finalizarea procesului ce demarează sâmbătă.
Am discutate de asemenea necesitatea respectării ponderilor de reprezentare rezultate în urma votului de duminică și a principiilor de colaborare loială și corectă.
Ne dorim ca aceste discuții să se finalizeze cât mai repede cu un acord și după învestirea noului parlament să avem și noul guvern. În același timp suntem hotărâți să dezbatem cât timp este nevoie pentru a ne asigura că mandatul reformist dat de alegătorii USR PLUS se va regăsi în mod semnificativ în programul și structura guvernului și a viitorului parlament”.

BVBStiri BVB

UCM RESITA S.A. (UCM) (16/04/2021)

Completare Convocare AGAO 28 (29).04.2021 versiune limba engleza

Patria Bank Obligatiuni 2028 EUR (PBK28E) (16/04/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014