Update articol:

Dan Barna: Suntem gata să intrăm la guvernare cu premier şi să facem lucrurile de care România are nevoie

Dan Barna

Copreşedintele USR PLUS Dan Barna afirmă că partidul pe care îl reprezintă este pregătit să intre la guvernare asigurând premierul. În ceea ce priveşte posibilitatea ca PSD să nu voteze moţiunea de cenzură, Barna remarcă faptul că în politică sunt diferenţe între declaraţii şi ceea ce se întâmplă, uneori, la vot.

“Dacă e nevoie şi dacă preşedintele va considera această opţiune şi o va lua în calcul, suntem gata să intrăm la guvernare cu premier şi să facem lucrurile de care România are nevoie”, a declarat Dan Barna, miercuri seară, la B1 tv, potrivit news.ro.
Întrebat dacă există posibilitatea ca PSD să nu voteze moţiunea prin care să dea jos guvernul condus de Florin Cîţu, Dan Barna a afirmat că “totdeauna este o diferenţă în ceea ce declari la televizor şi pe burtiere şi în conferinţe de presă şi impactul politic al votului”.
“Dacă ne uităm că timp de o lună şi jumătate PSD-ul l-a ţinut pe Florin Cîţu în braţe… A fost foarte plastică una din declaraţiile de zilele acestea în care se spunea că PSD-ul nu şi-a apărat niciun premier aşa cum îl apără pe Florin Cîţu. Aşa este. Într-adevăr, am văzut un PSD bloc în susţinerea lui Florin Cîţu, Marcel Ciolacu strâns unit cu Florin Cîţu. Vom vedea dacă declaraţiile din ultimele zile, că vor vota moţiunea, se transformă şi în realitate sau va apăra brusc o otită, un oreion şi o durere în gât şi moţiunea nu va trece, condiţie în care vom vedea un guvern minoritar susţinut de PSD, o variantă de USL 2”, a adăugat Dan Barna.
El a adăugat că USR PLUS va face “tot ce depinde de partid” pentru a implementa obiectivele din programul de guvernare susţinute de formaţiune, iar în caz contrar va rămâne în opoziţie.

BVB | Știri BVB

PRIMARIA ORASULUI NAVODARI (NAV27) (25/10/2021)

Plata cuponului 25 si rambursare rata principal 25 & calcul rata dobanda pentru cuponul 26

PRIMARIA ORASULUI SIRET (SRE28) (25/10/2021)

Plata cuponului 25 si rambursare rata principal 24 & calcul rata dobanda pentru cuponul 26

Erste Group Bank AG (EBS) (25/10/2021)

Notificare - detineri > 4%

PURCARI WINERIES PUBLIC COMPANY LIMITED (WINE) (25/10/2021)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 18 - 22 octombrie 2021