Update articol:
Premiile Financial Intelligence 2020

Dan Ghiță, Președintele Rombet, a obținut Premiul pentru consolidarea reprezentării întregii industrii de gambling, la Gala Financial Intelligence – Video

Dan Alexandru Ghiță, Președintele Rombet, a obținut Premiul pentru consolidarea reprezentării întregii industrii de gambling, la Gala Financial Intelligence, din luna noiembrie.

 

Acesta a declarat: “Mulțumim pentru acest premiu. Este o onoare pentru noi să obținem acest premiu. Vorbesc la plural pentru că nu pot primi acest premiu doar în numele meu, întrucît am o întreagă echipă în spate care a lucrat la tot ce a însemnat reprezentativitatea industriei gamblingului.

Asociația noastră a reușit să înglobeze cei mai mari și mai importanți operatori de jocuri de noroc din România.

Din nefericire, trecem printr-o perioadă foarte grea, marea majoritate a locațiilor din România sunt închise din cauza pandemiei, efect care se va simți și în economie – noi oferim circa 45.000 de locuri de muncă în industrie și contribuim cu 0,6% – 0,7% la PIB.

Din păcate, fiind închiși, avem o problemă cu locurile de muncă, iar operatorii au intrat în tot felul de situații ca să își poată acoperi costurile în cele mai bune situații .

Suntem in discuții cu reprezentanții statului (n.r. evenimentul a avut loc în luna noiembrie) ca să putem găsi cele mai bune soluții pentru a putea trece peste această perioadă împreună. Sperăm să reușim pentru că, altfel, în  industria noastră vom asista la foarte multe insolvențe și falimente.

Vreau să mulțumesc membrilor noștri, fără de care nu ne-am fi putut desfășura activitatea.

Vreau să vă felicit pentru buna organizare a evenimentului și pentru proiectele pe care le-ați realizat. Financial Intelligence se dovedește a fi un succes, cu o creștere  continuă. Vă doresc succes!”.

Dan Alexandru Ghiță are o experiență de 22 de ani în piața jocurilor de noroc.
Rombet este astăzi cea mai mare asociație din industria de profil iar membrii acesteia sunt atât organizatori și producători de mijloace de joc din țară, cât și firme internaționale din industria de gambling.

BVB | Știri BVB

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (23/09/2022)

Raport conf. art. 108 Legea 24/2017 (R)

CONPET SA (COTE) (23/09/2022)

Modificare Convocator AGOA 28/31.10.2022

TTS (TRANSPORT TRADE SERVICES) (TTS) (23/09/2022)

Raport tranzactii cu parte afiliata (NAVROM) 16 sept. - 23 sept. 2022

Turbo Long on Societatea Nationala de (RCSNGTL2) (23/09/2022)

Reluare tranzactionare - ora 14:30 - Notificare Raiffeisen Centrobank AG modificare limita variatie