Update articol:

Dan Suciu, BNR, pentru Agerpres: Reprezentanţii BNR nu vor participa marţi la discuţia din Comisia Economică din Senat

Reprezentanţii BNR nu vor participa, astăzi, la discuţia din Comisia Economică din Senat pentru că este nevoie mai întâi de o întâlnire cu Ministerul de Finanţe în cadrul Comitetului Naţional de Supraveghere Macroprudenţială, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al BNR, Dan Suciu.

“BNR nu va participa astăzi (marţi, n.r) la discuţia din Comisia Economică din Senat pentru că este nevoie mai întâi de o întâlnire cu Ministerul de Finanţe în cadrul Comitetului Naţional de Supraveghere Macroprudenţială, după cum a declarat aseară şi domnul consilier Vâlcov (Darius Vâlcov, consilierul premierului, n.r.). BNR este deschisă la dialog, la clarificarea chestiunilor în discuţie bineînţeles şi în Parlament şi consider că se poate găsi un cadru mai adecvat acestei întâlniri decât cel creat de domnul Zamfir (senatorul ALDE, Daniel Zamfir, n.r.), care să nu plece de la un şir de fake news-uri lansate fără probe”, a spus Dan Suciu.

Ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici şi guvernatorul BNR, Mugur Isărescu se vor întâlni pe 4 februarie, la Comitetul Național pentru Supravegherea Macroprudențială, acolo unde BNR și Guvernul, alături de ASF și Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare, sunt părți.

Darius Vâlcov, consilier al premierului Viorica Dăncilă, a anunțat, luni seara, la România TV, că Guvernul va prezenta la marea întâlnire câteva propuneri cu care speră să-și convingă partenerii. 

 

 

Scandal mediatic privind prezenţa lui Mugur Isărescu, mâine, în Parlament

 

BVBStiri BVB

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (29/10/2020)

Erata - Hotarari AGOA din 29.10.2020

SIF MOLDOVA S.A. (SIF2) (29/10/2020)

Notificare prag detineri/vot >5%

MUNICIPIUL BACAU (BAC26B) (29/10/2020)

Plata cupon 45, rambursare rata principal 44 & calcul rata dobanda pentru cuponul 46

MUNICIPIUL BACAU (BAC26A) (29/10/2020)

Plata cupon 49, rambursare rata principal 47 & calcul rata dobanda pentru cuponul 50

ROMPETROL RAFINARE S.A. (RRC) (29/10/2020)

Semnare documente relationate de suplimentarea unui credit sindicalizat