Update articol:

Dan Vîlceanu: În luna octombrie, PNRR va fi aprobat în cadrul Consiliului Afaceri Economice și Financiare (ECOFIN); şedinţa va avea loc în 28 octombrie

În luna octombrie, PNRR va fi aprobat în cadrul Consiliului Afaceri Economice și Financiare (ECOFIN), potrivit lui Dan Vîlceanu, ministru interimar al Finanţelor Publice. Potrivit surselor noastre, şedinţa ECOFIN, unde se reunesc miniștrii de finanțe din Uniunea Europeană, va avea loc pe 28 octombrie.
Potrivit paginii oficiale ECOFIN, miniștrii economiei și finanțelor vor discuta pe 28 octombrie despre punerea în aplicare a Mecanismului de redresare și reziliență și vor desfășura un schimb de opinii cu privire la planurile de redresare și reziliență pentru Estonia, Finlanda și România. Planurile vor fi ulterior adoptate prin procedură scrisă.
Dan Vîlceanu scria în septembrie: “Cu siguranță, pentru țara noastră, Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) este șansa pe care o avem după 30 de ani să facem reforme și investiții despre care doar s-a vorbit. Guvernul PNL și-a asumat reforme serioase, iar acum vom avea și mijloacele necesare. (…) Mesajul nostru este că suntem pregătiți să atragem cele 29, 2 miliarde de euro pentru dezvoltarea României și reforme.
PNRR presupune cheltuirea fondurilor în următorii 5 ani, astfel că procesele de reformă vor fi rapide, pentru a putea apoi să ne bucurăm de rezultate pe cei șase piloni ai programului: tranziţia verde, transformarea digitală, creşterea inteligentă, sustenabilă şi favorabilă incluziunii, coeziunea socială şi teritorială, sănătate, rezilienţă economică, socială şi instituţională și politici pentru noua generaţie”.

BVB | Știri BVB

ROMCARBON SA (ROCE) (03/12/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

ROMCAB SA (MCAB) (03/12/2021)

Hotarare AGEA 03.12.2021

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (03/12/2021)

Tranzactii parti afiliate EFSA - OPCOM

TERAPLAST SA (TRP) (03/12/2021)

Hotarari AGA E 3 decembrie 2021

AQUILA PART PROD COM (AQ) (03/12/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014