Update articol:

Daniel Suciu, Paul Stănescu şi Daniel Florea – în cursa pentru funcția de președinte executiv al PSD

Vicepremierul Daniel Suciu, Paul Stănescu şi primarul sectorului 5 Daniel Florea intenţionează să candideze pentru funcția de președinte executiv al PSD. 

 “Vom avea în zilele următoare conferința extraordinară și acolo voi lua mandatul colegilor mei pentru a putea depune candidatura, dar am discutat cu toți colegii mei din comitetul executiv de la PSD sector 5 și da, mi-am depus candidatura în CEX pentru funcția de președinte executiv al PSD. Eu cred că fiecare dintre noi are șanse egale. Fiecare dintre noi vine cu intenția de a aduce un plus partidului și dezbaterii interne din partid sincere onestă și care să ducă partidul mai departe cred că este bine să fie cât mai mulți candidați și nu cred că există în acest moment un favorit”, a declarat Daniel Florea, după ședința informală de la Neptun, potrivit ştiripesurse.ro.https://financialintelligence.ro/vicepremierul-daniel-suciu-va-candida-pentru-functia-de-presedinte-executiv-al-psd-vezi-declaratia-lui-suciu/

 

Întrebat de susținerea pe care organizația sector 5 i-o va da lui Robert Cazanciuc, pentru funcția de secretar general, Florea a declarat: “Nu pornim cu niciun fel de idee preconcepută. Dacă va veni în cadrul conferinței și va cere sprijin cu siguranță se va discuta și nu văd niciun impediment de natură legală pentru a nu primi această nominalizare”.

Eugen Teodorovici, Şerban Nicolae şi Liviu Pleşoaianu – în cursa pentru desemnarea prezidențiabilului PSD

 

Surse politice susţin că premierul Viorica Dăncilă îi susține pe Daniel Suciu, lider al deputaților PSD, pentru funcția de președinte executiv al partidului și pe Marius Dunca, fost ministru al Tineretului, pentru cea de secretar general PSD.

Printre doritorii funcției de președinte executiv ar mai fi Ecaterina Andronescu și Titus Corlățean. 

BVB | Știri BVB

PURCARI WINERIES PUBLIC COMPANY LIMITED (WINE) (26/05/2022)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

CHIMCOMPLEX S.A. BORZESTI (CRC) (25/05/2022)

Majorarea cu 24,5% din luna iunie a salariilor angajatilor societatii