Update articol:

Debut istoric la NYSE: primul ETF pe Bitcoin (Tradeville)

bitcoin jack dorsery https://pixabay.com/

Astăzi debutează în premieră istorică pe bursa americană primul ETF cu expunere pe Bitcoin. Tot de astăzi, ETF-ul este accesibil și poate fi tranzacționat de către toți clienții profesionali ai TradeVille, potrivit unui comunicat al intermediarului.

ProShares Bitcoin Strategy ETF urmărește performanța celei mai cunoscute criptomonede din lume prin intermediul contractelor futures reglementate, fără să investească direct în Bitcoin. Așteptată de mulți ani, listarea la NYSE a primului ETF cu expunere pe Bitcoin are în sfârșit acceptul implicit al reglementatorilor americani.

ETF-urile (“exchange-traded funds”) sunt instrumente listate la bursă ușor de înțeles și de tranzacționat, oferind o cale reglementată de a investi în orice sector al bursei și pe orice clasă de active. “Prin TradeVille, clienții profesionali au acces la cele mai noi ETF-uri listate pe bursa americană imediat după lansare. La majoritatea acestora au acces și clienții retail, prin intermediul ETF-urilor echivalente listate pe cele mai mari burse europene”, se arata in comunicat.

TradeVille este un broker cu vechime de peste 26 de ani pe piața de capital din România și oferă clienților de retail acces facil și rapid la instrumentele financiare listate la Bursa de Valori București și pe marile burse internaționale.

BVB | Știri BVB

ROMCARBON SA (ROCE) (03/12/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

ROMCAB SA (MCAB) (03/12/2021)

Hotarare AGEA 03.12.2021

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (03/12/2021)

Tranzactii parti afiliate EFSA - OPCOM

TERAPLAST SA (TRP) (03/12/2021)

Hotarari AGA E 3 decembrie 2021

AQUILA PART PROD COM (AQ) (03/12/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014