Update articol:

Deputatul Antonel Tănase va demisiona din grupul parlamentar PNL

Antonel Tanase

Demisia lui Ludovic Orban din grupul parlamentar PNL va fi urmată de alte dezafilieri ale deputaților și senatorilor liberali, a declarat marți, pentru ȘTIRIPESURSE.RO, deputatul Antonel Tănase.

Antonel Tănase a menționat că numărul parlamentarilor liberali care se vor dezafilia va fi „categoric” suficient de mare pentru a forma grupuri parlamentare proprii în Camera Deputaților și Senat. „Sper că din ce în ce mai mulți vom face acest pas”, a menționat liberalul.

Acum câteva ore, Antonel T[ănase a scris pe Facebook: “Toată viața am fost liberal. Și atâta timp cât am și voi avea curajul să mă numesc astfel, nu voi susține niciun proiect, niciun legământ, nicio învoială, nici măcar de conjunctură, cu singurul partid cu filieră fesenisto-comunistă care a mâncat de vie această țară, PSD.

Este sub demnitatea mea umană să aprob orice pact pe care Partidul Național Liberal l-ar putea face cu cei care au sărăcit și îndobitocit acest popor. Rămân fidel principiilor și valorilor mele, nu voi trăda electoratul liberal care m-a mandatat cu încredere, nu mă dezic de ideologia liberală și cred în continuare că România va evolua doar prin reforme și planuri serioase de dezvoltare.

Susțin liberalismul până la capăt și nu îi voi dezamăgi vreodată pe românii care au crezut în mine, votând șmecherește și lichelește un guvern minoritar PNL manevrat și controlat de PSD. Niciodată despre mine nu se va spune “uselist”. Am făcut și poate voi mai face greșeli, dar nu aceasta.

Să ne reauzim sănătoși!”

BVB | Știri BVB

Obligatiuni Unicredit Bank 2022 (UCB22) (27/06/2022)

Plata cupon nr. 10 si rambursare principal

AAGES S.A. (AAG) (27/06/2022)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 20-24.06.2022

MedLife S.A. (M) (27/06/2022)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 20-24 iunie 2022

CHIMCOMPLEX S.A. BORZESTI (CRC) (27/06/2022)

Rascumparare actiuni proprii in perioada 20-24.06.2022