Update articol:

Destinațiile vedetă pentru vacanța din 2021 – Seychelles, Madeira și Kenya (Eturia)

Sursa Pixabay

Turiștii Eturia au stabilit deja topul destinațiilor din această vară. Printre cele mai cerute sejururi sunt cele spre Seychelles, Madeira și Kenya. Zborurile charter rămân încă un criteriu prioritar în alegerea vacanței, alături de raportul dintre calitatea serviciilor și tarif, potrivit unui comunicat de presă.

„Lista celor mai îndrăgite destinații din această perioadă este conturată de preferințele clienților noștri. Fără să fie o mare surpriză, Seychelles conduce în continuare topul locurilor în care clienții noștri vor să-și petreacă vacanța. Apoi, constatăm că Madeira se bucură de un succes binemeritat, asta datorită zborului direct de tip charter și a unui raport calitate-preț excelent la pachetele oferite de Eturia. Și pachetele din Kenya, o destinație intens căutată pentru dubla experiență de safari + plajă, se epuizează repede. Printre preferatele verii, mai regăsim: Republica Dominicană, Mexicul și Tanzania.”, spune Ana-Maria Gherasim, manager de vânzări Eturia.

Totodată, Eturia se bucură că a depășit o etapă dificilă în turism impusă de pandemie în ultimul an: relaxarea restricțiilor la nivel mondial, din ce în ce mai multe granițe deschise, o dorință de călătorie mult mai puternică a turiștilor români și o orientare clară către destinațiile exotice, fac ca agenția să înregistreze astăzi o cifră de afaceri mai mare decât cea din aceeași perioadă a anului 2019.

„Suntem încântați că, după atâtea luni de incertitudini și restricții, reușim să oferim o întreagă paletă de destinații sigure și fermecătoare, dar și promoții dintre cele mai atractive pentru clienții noștri. Acest lucru se reflectă și în cifra de afaceri pe care Eturia a atins-o: cu 30% mai mare față de aceeași perioadă a lui 2019 – 2020 fiind irelevant pentru orice fel de comparație”, spune Ana-Maria Gherasim.

În luna iunie, Eturia aniversează 14 ani și oferă clienților noi pachetele de călătorii la prețuri aniversare valabile până la final de lună, iar clienții fideli au primit deja vouchere valorice de până la 1.400 de lei.

„Eturia a fost și este modul nostru de a exterioriza pasiunea pentru călătorii și pe care vrem să o împărtășim și celorlalți, făcând ca orice loc din lume să pară mai aproape. Încă de la început, dincolo de un portofoliu de neegalat, ne-am dorit să avem o cultură organizațională puternică, orientată spre calitate, excelență și, desigur, spre client – ceea ce am și reușit: Eturia este astăzi mai mult decât un brand, e un prieten de călătorie pentru turiștii noștri.”, spune Sorin Stoica, CEO și cofondator Eturia.

Eturia a devenit, în 2007, prima agenție de turism turoperatoare din România ce oferă servicii tailor-made celor care vor să trăiască o călătorie exotică autentică oriunde pe glob, la standarde superioare în turism. Pentru clienți, dincolo de cele peste 120 de destinații din portofoliu în care agenția colaborează strâns cu parteneri locali, experiența Eturia include consultanți specializați pe fiecare zonă a globului, ce știu să recomande fiecărui client locuri, hoteluri, trasee și să ofere cele mai valoroase sfaturi. Mai mult, agenția creează și vacanțe cu plecări predefinite create pe principiul celui mai bun tarif. Companiile aeriene prestigioase alese pentru zboruri, transferurile private, hotelurile de 4 și 5 stele atent selecționate în special în contextul actual, dar și faptul că pachetele includ toate costurile (intrările la obiectivele turistice, ghizii locali și bacșișurile acestora, serviciul de asistență non-stop), transformă vacanțele în experiențe la superlativ. Asigurarea medicală este inclusă în toate pachetele și acoperă chiar și îmbolnăvirea de COVID-19 înainte sau în timpul călătoriei.

BVB | Știri BVB

EVERGENT INVESTMENTS S.A. (EVER) (25/01/2022)

Initierea primei etape a programului de rascumparare actiuni

SSIF BRK FINANCIAL GROUP SA (BRK) (25/01/2022)

Initiere program de rascumparare actiuni proprii

PROMATERIS S.A. (PPL) (25/01/2022)

Hotarare civila referitor divizare Promateris S.A.

SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) (25/01/2022)

Document informare - alocare actiuni