Update articol:

Deutsche Bank concediază bancheri seniori pentru că au făcut cheltuieli la un club de striptease

Deutsche Bank

Câțiva directori seniori ai Deutsche Bank din New York au fost concediați recent de marea bancă germană, după ce au solicitat rambursarea notei de plată de la un club de striptease, justificând că sunt costuri legitime de business, potrivit mai multor surse interne citate de Bloomberg.

Potrivit raportului, directorii sunt Ben Darsney, fostul şef al pieţelor de capital în America, Ravi Raghunathan, Brandon Sun şi Daniel Gaona. Odată ce banca a descoperit problema, a decis să îi demită pe toți directorii implicați în scandal.

„Deutsche Bank investighează amănunțit acuzațiile privind posibilele abateri, în mod cuprinzător și fără părtinire”, a declarat un purtător de cuvânt al băncii din Frankfurt într-o declarație trimisă prin e-mail. „Nu acceptăm încălcările codului nostru de conduită sau ale politicii companiei și luăm măsuri de remediere, după caz, în funcție de gravitatea circumstanțelor”. Banca a refuzat să comenteze în continuare circumstanțele problemei.

Darsney, Raghunathan, Sun și Gaona nu au răspuns solicitărilor de comentarii. Darsney și Raghunathan erau directori generali, în timp ce Sun era director și Gaona asociat, potrivit Bloomberg.

Directorul executiv al Deutsche Bank, Christian Sewing, încearcă să îmbunătățească controalele băncii după o serie de incidente, inclusiv faptul că a încălcat recent un acord de urmărire penală cu Departamentul de Justiție al SUA, după ce a raportat prea lent acuzațiile unui denunțător. Ambele părți au convenit să prelungească un control existent până în februarie 2023, după ce DOJ a constatat că Deutsche Bank a încălcat acordul. Banca a trebuit să investească bani suplimentari în îmbunătățirea controalelor după criticile autorităților de reglementare că face prea puțin.

BVB | Știri BVB

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (24/06/2022)

Finalizarea ofertei publice de cumparare

TERAPLAST SA (TRP) (24/06/2022)

Desemnare agent de plata pentru dividende 2021

C.N.T.E.E. TRANSELECTRICA (TEL) (24/06/2022)

Acceptare mandate membri provizorii Directorat

PURCARI WINERIES PUBLIC COMPANY LIMITED (WINE) (24/06/2022)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (24/06/2022)

Raport conf. art. 108 Legea 24/2017 (R)