Update articol:

Din nou scandal la conferința susținută de Nicușor Dan: camioane claxonând şi împrăştiind cu dezinfectant (video)

Nicuşor Dan, candidat PNL la Primăria Capitalei, a încercat să susțină o conferință de presă în sectorul 5, în aer liber, despre principalele subiecte de pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu General, care are loc astăzi. 

În timpul conferinţei, mai multe camioane de la salubrizare au venit în zonă, au claxonat îndelung şi au împrăștiat substanțe dezinfectante, perturbând, astfel, evenimentul candidatului PNL. Jurnaliștii nu mai auzeau nimic din conferinţă şi s-au trezit  stropiți cu dezinfectant.

Nicușor Dan a declarat: “De ce am ales această locație? Nu am ales această locație ca să dovedim că e mizerie aici. Toată lumea știe că e mizerie în Sectorul 5. Am ales această locație pentru ca să vorbim de dezvoltarea Sectorului 5

Principalul subiect pe ordinea de zi este PUZ Sector 5, adică cum dezvoltăm Sectorul 5. Sectorul 5 are mari oportunități de dezvoltare. În primul rând că este un sector care are relativ aproape de zona centrală terenuri disponibile, un mare avantaj. În al doilea rând, Sectorul 5 are avantajul de a fi aproape de toată platforma de dezvoltare de la Măgurele, dezvoltată susținut în ultimii ani. Atunci, dacă vrei să dezvolți Sectorul 5, trebuie să te duci către comunitatea de afaceri și trebuie să te duci către comunitatea științifică, și împreună cu ei trebuie să vii cu un plan de dezvoltare, astfel încât să dezvolți această zonă dintre Sectorul 5 și Măgurele.

Nu numai că PUZ Sector 5 nu vorbește de această dezvoltare, nu vedem niciun studiu care să îl fundamenteze, PUZ Sector 5 este pur și simplu o planșă cu niște culori în care desenăm unde să punem blocuri, unde să punem birouri de locuințe”. 

Alături de Nicuşor Dan au fost Stelian Bujduveanu – Liderul consilierilor generali PNL, Alexandru Gâdiuță – Liderul consilierilor generali USR, Cristian Băcanu – Președintele PNL Sector 5 și Cristian Crivăț – Președinte USR Sector 5.

 

 

Conferință de presă

Susțin o conferință de presă despre principalele subiecte de pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu General, care are loc astăzi. Alături de mine sunt Stelian Bujduveanu – Liderul consilierilor generali PNL, Alexandru Gâdiuță – Liderul consilierilor generali USR, Cristian Băcanu – Președintele PNL Sector 5 și Cristian Crivăț – Președinte USR Sector 5.

Publicată de Nicușor Dan pe Joi, 18 iunie 2020

 

BVB | Știri BVB

EVERGENT INVESTMENTS S.A. (EVER) (20/05/2022)

Notificare prag detineri/vot > 5%

S.N.T.G.N. TRANSGAZ S.A. (TGN) (20/05/2022)

Comunicat referitor tarife transport

Digi Communications N.V. (DIGI) (20/05/2022)

Optiuni pe actiuni acordate catre administratori si angajati

ROMCARBON SA (ROCE) (20/05/2022)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (20/05/2022)

Hotarare CA privind aprobarea comitetelor consultative