Update articol:

Donald Trump „speră” ca Meghan Markle să candideze la funcția de președinte al SUA în 2024, ca să o poată învinge

Sursa foto: Twitter

Fostul președinte Donald Trump a declarat că „nu este un fan” al lui Meghan Markle, dar speră ca zvonurile privind candidatura ei la alegerile prezidenţiale ale SUA din 2024 să fie adevărate, pentru că aşa ar putea s-o învingă şi să ajungă el la Casa Albă.

Trump a fost întrebat într-un interviu la Fox News ce părere are de informațiile conform cărora Markle s-ar fi întâlnit cu membri ai Partidului Democrat pentru a discuta posibilitatea unei campanii prezidențiale în 2024.

„Ei bine, sper să se întâmple asta, pentru că dacă s-ar întâmpla acest lucru, atunci aș avea un sentiment și mai puternic față de această cursă”, a spus Trump, adăugând: „Nu sunt un fan al ei. M-am gândit la ce a spus despre familia regală și despre regină, eu am întâlnit-o pe regină și cred că este o persoană extraordinară. Nu sunt un fan al lui Meghan”.

Se pare că Meghan Markle, în vârstă de 39 de ani, negociază cu democrații pentru a deveni prima femeie președinte al Statelor Unite, potrivit presei americane. Anterior, ducesa de Sussex le-a mai povestit prietenilor despre ambițiile sale politice – iar acum speră că senzaționalul interviu cu Oprah Winfrey îi va întări sprijinul în SUA, conform unor surse pentru ziarul Mail on Sunday.

„Rețelele internaționale și blairiste ale Partidului Democrat zumzăie de discuții despre ambițiile politice ale lui Meghan și susținătorii potențiali”, a declarat sursa anonimă pentru ziarul britanic.

Biograful și prietenul ei, Omid Scobie, a spus: „Meghan este întruparea visului american. Într-o zi o vom vedea pe Meghan președinte”.

Trump a spus în timpul interviului TV că se va hotărî pentru cursa prezidențială după alegerile de la jumătatea perioadei din 2022. “Sincer, vom lua decizia după aceea”, a spus el.

Markle s-a opus campaniei prezidențiale din 2016 a lui Trump și a părut să-l susțină pe Biden într-un videoclip de campanie cu soțul ei.

Trump s-a alăturat reginei Elisabeta a II-a în timpul așa-numitei despărțiri a familiei #Megxit.

BVBStiri BVB

Sphera Franchise Group (SFG) (09/04/2021)

Raport voluntar privind tranzactiile cu partile afiliate in 2020

OIL TERMINAL S.A. (OIL) (09/04/2021)

Solicitare a actionarului majoritar privind sedinta AGOA 29.04(04.05).2021

ROMPETROL WELL SERVICES S.A. (PTR) (09/04/2021)

Solicitare completare ordine de zi AGOA 26(27).04.2021

FOND DESCHIS DE INVESTITII ETF TRADEVILLE (TVBETETF) (09/04/2021)

Preluare administrare ETF BET Tradeville de catre SAI Patria Asset Management SA

ELECTROARGES SA (ELGS) (09/04/2021)

Solicitare Completare Ordine de Zi - AGOA 26/27.04.2021