Update articol:

Dorina Coșbuc este noul director al ariei de risc a NN Asigurări de Viață

NN Asigurări de Viață a anunțat numirea Dorinei Coșbuc ca membru al echipei de management, în poziţia de director al ariei de risc, fiind responsabilă de funcţia de management al riscurilor, începând cu data de 28 ianuarie 2019. Mandatul Dorinei Coșbuc este în curs de autorizare de către Autoritatea de Supraveghere Financiară.

Noul director al ariei de risc este un profesionist experimentat în domeniul riscului, cu o experiență de peste 14 ani în industria asigurărilor, acumulată în companii precum UNIQA Asigurări de Viață sau Metropolitan Life. Ea o succede pe Ana Tripșa, care își continuă cariera pe plan internațional în cadrul NN Group, în poziția de director al ariei de risc (Chief Risk Officer) al companiei de reasigurare NN Re, cu sediul în Haga.

De-a lungul carierei, Dorina a dobândit expertiză valoroasă în programe majore de transformare și abilități strategice în gestionarea riscurilor, construind relații profesionale solide, la standarde ridicate, atât în interiorul companiei, cât și la nivelul comunităţii de business.

”Din poziția de director al ariei de risc, misiunea mea și a echipei de specialiști în risc va fi să susținem NN Asigurări de Viață să dezvolte mai departe arhitectura și politicile integrate de risc și să continuăm să integrăm managementul riscului în planificarea strategică pe termen lung”, a spus noul director al ariei de risc a NN Asigurări de Viață.

Dorina Coșbuc a absolvit Facultatea de Contabilitate și Informatică de Gestiune din cadrul Academiei de Studii Economice București și un master în Audit și Consultanță în cadrul aceleiași instituții. De asemenea, este membru al Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR) și al ACCA.

BVBStiri BVB

CONPET SA (COTE) (12/04/2021)

Completarea ordinii de zi a AGOA din data de 28(29).04.2021 si B.V.C. 2021

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (12/04/2021)

Actualizare lista preliminara persoane propuse pentru functia de administrator

OIL TERMINAL S.A. (OIL) (12/04/2021)

Actualizare si completare materiale AGOA 29.04(04.05).2021

ROMPETROL RAFINARE S.A. (RRC) (12/04/2021)

Cerere pentru completare ordine de zi AGOA 28(29) aprilie 2021

ROMPETROL WELL SERVICES S.A. (PTR) (12/04/2021)

Completare ordine de zi AGOA din 26/27 aprilie 2021