Update articol:

Dragoș Pîslaru: Am lansat platforma MonitorPNRR.eu – Situația reală a îndeplinirii obligațiilor asumate de România prin PNRR, riscuri și soluții

Am lansat astăzi, în calitate de europarlamentar USR în grupul Renew Europe și co-raportor al Parlamentului European privind Mecanismul de Redresare și Reziliență și implementarea PNRR la nivel european, alături de Cristian Ghinea, coordonator politici publice USR, fost ministru al Investițiilor și Proiectelor Europene, care a coordonat elaborarea PNRR, proiectul „MonitorPNRR”, instrument prin care sunt urmărite pas cu pas și diagnosticate pentru implementare corectă jaloanele și țintele din Planul Național de Redresare și Reziliență al României, anunță europarlamentarul Dragoș Pîslaru. 

Tot astăzi a fost lansat și primul raport de analiză – „Buletin de Sănătate PNRR No.1/2022. Prima tranșă de jaloane PNRR – Ce se schimbă, dincolo de bifat?”.

Proiectul Monitor PNRR este lansat cu sprijinul Parlamentului European, prin grupul Renew Europe.

Pe platforma online MonitorPNRR.eu sunt evidențiate în mod transparent jaloanele și țintele PNRR, cu termenele aferente și analiza reală a îndeplinirii acestora. Vor fi publicate periodic aici analize elaborate despre reformele/țintele esențiale din PNRR.

Platforma MonitorPNRR.eu oferă de asemenea un motor de căutare complex, în PNRR, pe diferite niveluri și detalii, astfel încât oricine poate afla simplu și eficient informațiile care îl interesează.

BVB | Știri BVB

Sphera Franchise Group (SFG) (19/01/2022)

Deschiderea a doua noi restaurante

CARBOCHIM S.A. (CBC) (19/01/2022)

Hotarari AGA E 05.01.2022- Versiune in limba engleza

IAR SA Brasov (IARV) (19/01/2022)

Convocare AGAO 23.02.2022

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (19/01/2022)

Informare asupra Bugetului de venituri si Cheltuieli pentru anul 2022