Update articol:

Drepturile de preferință BNETR08 aferente majorării de capital derulată de Bittnet Systems vor fi tranzacționate la BVB între 14 și 22 ianuarie

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) informeaza ca joi, 14 ianuarie, vor intra la tranzactionare drepturile de preferinta BNETR08 aferente majorarii capitalului social derulata de Bittnet Systems (BNET). Drepturile de preferinta vor putea fi tranzactionate pe Piata Reglementata a BVB in perioada 14 – 22 ianuarie.

Operatiunea de majorare a capitalului social presupune emiterea unui numar de 18.178.550 de actiuni ordinare oferite spre subscriere la pretul preferential de 0,59 lei/ actiune. Majorarea capitalului se face in baza dreptului de preferinta, iar pentru cumpararea unei actiuni noi sunt necesare 7 drepturi de preferinta BNETR08.

Conform Hotararii AGEA nr. 4 si a Prospectului de majorare, drepturile de preferinta vor fi tranzactionabile in perioada 14 – 22 ianuarie 2021. La finalul perioadei de tranzactionare a drepturilor de preferinta BNETR08, detinatorii drepturilor vor putea cumpara actiuni nou emise direct de la Bittnet Systems la pretul din oferta de 0,59 lei/ actiune, proportional cu numarul de drepturi detinut, timp de 30 de zile, in intervalul 27 ianuarie – 25 februarie, aceasta fiind prima etapa a majorarii capitalului social.

Pentru a afla cate actiuni noi poate subscrie un detinatator de drepturi BNETR08, la finalul perioadei de tranzactionare a drepturilor, acesta trebuie sa imparta numarul de drepturi detinute la 7, iar in cazul in care numarul rezultat nu este unul intreg, se va rotunji in minus pana la numarul natural intreg imediat inferior.

Actiunile ramase nesubscrise la finalul primei etape vor fi oferite spre vanzare investitorilor in cadrul unui plasament privat si la un pret mai mare decat pretul din oferta, conform prevederilor legale.

Informatiile necesare subscrierii pot fi consultate in Prospect, accesand documentele publicate de emitent pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti, pe site-ul Bittnet Systems, precum si pe site-ul Intermediarului majorarii, SSIF TradeVille.

BVBStiri BVB

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (18/01/2021)

Informatii cu privire la perioada inchisa tranzactionarii: 23 ian - 22 feb 2021

STK EMERGENT (STK) (18/01/2021)

Schimbare denumire administrator STK Emergent