Update articol:

După ce l-a demis pe şeful Poliţiei Române, Viorica Dăncilă spune: “STS a răspuns în cel mai iresponsabil mod la toate întrebările”

  • Întrebat ce a spus Alexandra când a sunat la 112, al treilea apel pe care l-a dat, chestorul Ioan Buda, şeful Poliţiei Române,  a răspuns: „A spus vine, vine  și cu asta s-a încheiat”

 

După ce l-a schimbat pe şeful Poliţiei Române, premierul Viorica Dăncilă acuză STS de răspunsuri iresponsabile la acuzaţiile că nu a reuşit să localizeze victima, deşi aceasta a reuşit să sune de trei ori la 112.

Viorica Dăncilă a spus: “Așa cum am mai declarat în această seară, urmăresc îndeaproape ancheta de la Olt și sunt în permanentă legătură cu Ministrul Afacerilor Interne pentru actualizări. Domnul Nicolae Moga se află la Caracal și va rămâne acolo atât cât este necesar. Vom analiza toate cauzele acestei tragedii și vom lua toate măsurile necesare, ferm și rapid.

Mă voi ocupa personal de toți cei care nu mai au ce căuta în sistem, astfel încât tragedii de genul acesta să nu se mai întâmple.

Șeful Poliției Române a fost demis, am mai cerut demisia prefectului județului Olt și a șefului Inspectoratului Județean. De la cel mai înalt nivel până la ultimul responsabil, cei vinovați trebuie să plătească.

STS deocamdată a răspuns în cel mai iresponsabil mod la toate întrebările. Îi solicit personal directorului serviciului lămuriri în acest caz, în cel mai scurt timp.

Dar oricare ar fi răspunsul, este inadmisibil să nu existe acuratețe în localizare în secolul 21″.

Întrebat ce a spus Alexandra când a sunat la 112, al treilea apel pe care l-a dat, chestorul Ioan Buda, şeful Poliţiei Române,  a răspuns: „A spus vine, vine  și cu asta s-a încheiat”.

Șeful Poliției Române a spus că transmite condoleanțe familiei Alexandrei. De asemenea, întrebat la ce oră a survenit decesul fetei, Buda a răspuns: „Probabil undeva imediat după apel”.

Alexandra, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri, iar, joi, fata a sunat în jurul orei 11.00 de trei ori la Serviciul de Urgență 112, anunțând că este sechestrată. Serviciul de Telecomunicații Speciale nu a reușit să furnizeze o locație exactă, ci o arie de căutare, polițiștii având nevoie de 19 ore pentru a intra în imobilul principalului suspect.

 

BVBStiri BVB

IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A. (IMP) (10/07/2020)

Initierea programului de rascumparare de actiuni

FONDUL INCHIS DE INVESTITII BET FI INDEX INVEST (BTF) (10/07/2020)

Materiale info investitori - Document cu informatii esentiale

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (10/07/2020)

Renuntarea domnului Iulian Robert Tudorache la mandatul de Administrator

SOCEP S.A. (SOCP) (10/07/2020)

Decizie ASF nr.817/08.07.2020 de aprobare a documentului de fuziune