Update articol:

După Ioana Petrescu, şi fostul șef al ANAF, Gelu Diaconu, demisionează din Pro România

Gelu Diaconu, fost șef al ANAF, a anunţat că pleacă din Pro România după doar trei luni de la înscrierea în formațiunea lui Victor Ponta, despre care spune că „și-a făcut un fel de renume din a nu-și respecta cuvântul”.

Gelu Diaconu se declară nemulțumit de „chibzuitul dom’ presedinte și entuziastul său tânăr secretar general” al Pro România Ilfov, Mircea Ursache și, respectiv, Andrei Rizoiu, care „peste noapte (…) s-au transformat în mari strategi politici”.
„Cum spuneam, am venit pentru Victor Ponta în pofida faptului ca și-a făcut un fel de renume din a nu-și respecta cuvântul. Cu toate acestea, el rămâne pentru mine un foarte bun fost prim ministru. Curajos în luarea de decizii economice liberale. Concluzia la cele scrise mai sus nu poate fi decât una singură: de astăzi nu mai sunt membru al partidului Pro Romania spre ușurarea tandemului amintit mai sus și a altora care poartă de grijă acestui partid”, se arată într-un mesaj transmis vineri de Gelu Diaconu pe grupul de whatsapp al formațiunii, în momentul în care liderii Pro România din Ilfov se reuniseră pentru a serba rezultatul bun obținut în sector, citat de Hotnews.
„La începutul lui iulie, lipsiți de organizații, erau modești și cooperanti. Astăzi, s-au urcat pe valul succesului conjunctural și țes intrigi. Mă separă prea multe de acești doi oameni, liderii dvs actuali. Nu voi enumera nimic acum din ceea ce mă separă de ei, pentru că nu vreau să vă stric momentul festiv”, a spus Diaconu.
Ioana Maria Petrescu, vicepreședinte al PRO România și fost ministru de Finanțe, a anunțat acum câteva zile pe pagina de Facebook că pleacă din partidul lui Victor Ponta, transmițându-le colegilor că speră să îi convingă pe liderii partidului să ”refuze duplicitatea, oportunismul, trădarea si târguielile de culise”.
”Liderii de partid trebuie să genereze proiecte şi nu să manevreze pârghii obscure, invizibile publicului larg”, a subliniat Petrescu pe pagina sa de Facebook.

BVB | Știri BVB

VRANCART SA (VNC) (18/08/2022)

Intalnire investitori si analisti - Sem 1 2022

CONPET SA (COTE) (18/08/2022)

Hotararea AGOA 18.08.2022

SSIF BRK FINANCIAL GROUP SA (BRK) (18/08/2022)

Listare produse structurate pe pietele regionale

PURCARI WINERIES PUBLIC COMPANY LIMITED (WINE) (18/08/2022)

Teleconferinta Investitori de Retail - Rezultate Financiare Semestrul I, 2022

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (18/08/2022)

Convocare AGA O & E 22.09.2022(23.09.2022)