Update articol:

E.ON lansează spațiul comunității virtuale „Republica Inovatorilor”

E.ON Republica Inovatorilor

E.ON lansează noua comunitate virtuală numită „Republica Inovatorilor” („Republic of Innovators”), prima platformă de acest fel lansată vreodată de o companie din sectorul energetic. Aceasta își propune să reunească liderii energetici mondiali în jurul unei cauze comune: tranziția reală către o lume energetică digitală durabilă, prin parteneriate, inovare și schimb de cunoștințe, potrivit unui comunicat de presă.

„Republica Inovatorilor” este un punct de întâlnire virtual gratuit pentru antreprenori, top manageri, lideri din diverse industrii, instituții și universități din întreaga lume. Fiecare membru al comunității devine „cetățean al inovației” și are ocazia să se întâlnească, să își creeze propria rețea și să comunice cu experți în energie.

Într-o lume 3D interactivă foarte captivantă, sub formă de insulă virtuală zburătoare, membrii beneficiază de o serie de instrumente interesante, inclusiv pentru dezvoltarea rețelei, jocuri interactive și acces exclusiv la evenimente online live, seminarii web și subiecte despre energie. Streamurile live planificate includ evenimentul emblematic al E.ON „Energy Innovation Days” din 5-7 octombrie 2021, care a adunat anul trecut peste 5000 de telespectatori din 63 de țări.

Pentru a sublinia importanța parteneriatelor, insula prezintă actorii globali ai energiei în „Valea parteneriatelor”. Companiile care s-au alăturat deja includ startup-uri de top în domeniul energiei, precum Lumenaza și Cuculus, universitatea de cercetare RWTH Aachen, programul global de inovare Free Electrons și alți lideri din industrie.

„Republica Inovatorilor” își propune să aibă o contribuție directă la transformarea digitală și la tranziția energetică prin creștere durabilă. În acest spațiu, amprenta de carbon a spațiului comunitar este compensată în întregime, făcându-l o lume virtuală neutră în materie de carbon.

E.ON este un lider în domeniul inovației, transformării și schimbării în lumea energiei – atât în ​​afaceri, cât și în modul în care interacționează cu partenerii, clienții și colegii noștri”, spune Thomas Birr, Chief Strategy and Innovation Officer la E.ON. „Republica Inovatorilor este un spațiu în care toți aceștia pot începe un dialog cu noi și cu alți factori de schimbare, aici pot împărtăși păreri și pot învăța despre tehnologii pentru ca împreună să accelerăm astfel tranziția energetică”.

BVBStiri BVB

RAIFFEISEN BANK - OB. 2028 (RBRO28) (30/07/2021)

Rezultate financiare semestriale 2021

ONE UNITED PROPERTIES (ONE) (30/07/2021)

Convocare AGA Ordinara si Extraordinara in data 10(11).09.2021

RAIFFEISEN BANK _ OB. 2026 (RBRO26) (30/07/2021)

Rezultate financiare semestriale 2021