Update articol:

Ediția a II-a a conferinței online “Dezvoltare și inovație în afaceri” organizată de Confederația Patronatul Român și Bursa de comerț – QBursa va avea loc joi, 26 noiembrie, ora 16:00

Ediția a II-a a conferinței online “Dezvoltare și inovație în afaceri” organizată de Confederația Patronatul Român și Bursa de comerț – QBursa va avea loc joi, 26 noiembrie, ora 16:00

Ediția a II-a a Conferintei “Dezvoltare și inovație în afaceri” organizată de Confederația Patronatul Român și Bursa de comerț – QBursa se va desfășura online, fiind programată pentru data de 26.11.2020, ora 16:00, potrivit unui comunicat de presă.

Pe agenda conferintei sunt următoarele teme:

 1. CONFEDERAȚIA PATRONATUL ROMÂN
  SPEAKERI: Gheorge Naghiu, Bogdan Cretu, Eusebiu Armasu, Cezar Iulian Armasu,
  programul “Prioritate acordată antreprenorilor și mediului de afaceri romanesc”
  – avantajele de a fi membru, informații relevante despre programe, finanțări, afaceri;
  – contacte noi de afaceri și schimburi de experiență;
  – propuneri legislative pentru sprijinirea mediului de afaceri;
  – reprezentare în fața autorităților și a terțelor organizații și entități, asistentă juridică, financiară, fiscală, contabilă șamd;
  – condiții de aderare
  – parteneriatele încheiate de CPR în sprijinul mediului de afaceri
  – Business to business prin noi înșine
  – Bursa de comerț – QBursa – instrument concret de dezvoltare a afacerilor, de creștere a vânzărilor, de a realiza achiziții în condiții mai bune, de găsi noi parteneri de afaceri, noi oportunități de servicii conexe.
 2. Despre economie si finantari nerambursabile
  SPEAKER: Bogdan Crețu.
  Activitate profesională concentrată în mare parte pe zona economică (peste 25 ani) și zona de inginerie în speță motoare cu reacție în industria aeronautică (3 ani).
  A absovit Facultatea de Aeronave/Institutul Politehnic București -inginer motoare cu reacție
  University of Washington în colaborare cu ASE România (ASEBUSS) – EMBA în finance 7 marketing (Executive Master of Business Administration)
 3. Salvarea întreprinderilor aflate în dificultate
  SPEAKER: Alexandru Dimitriu, avocat, doctor în drept, cadru didactic la Facultatea de Drept a Universității București
 4. Leadership în perioada de criză – business skils
  SPEAKER: Vali Ciocioi – Trainer, Speaker, Coach de dezvoltare parsonala

Confederația Patronatul Român este o organizație apolitica, dar nu este indiferentă față de politicile publice economice și sociale cu impact în mediul de afaceri.

Mai mult, organizația noastră patronală se implică activ în identificarea nevoilor reale ale mediului de afaceri, așa cum evoluează acestea influențate de contextul general și în reprezentarea intereselor legitime ale mediului de afaceri, contribuind astfel la mecanismul decizional cu impact în economie.

Conferința Confederației Patronatul Român “Dezvoltare și inovație în afaceri”, organizată în parteneriat cu Bursa de comerț – QBursa, s-a dovedit un instrument util pentru dezbaterea și identificarea soluțiilor optime la provocările cu care se confruntă antreprenorii și mediul de afaceri.

Conferința Confederației Patronatul Român Ediția I, 22 octombrie 2020 s-a încheiat cu succes.

La evenimentul ce a avut loc în data 22 octombrie s-au înscris 37 de persoane reprezentând firme și organizații, dintre care menționam: Membri și Filiale teritoriale CPR: Filiala Județeană Arad-Ing. Ioan Marin CRIȘAN, Filiala Bihor-Dr Florin Lele, Tribunalul Permanent de Arbitraj Instituționalizat – Rodica Vlaicu, Uniunea Natională a Patronatului Român-Ing. Ioan Lucian-Președinte, Libra Internet Bank – Andrei Gavriliță, Insight Consult – Robert Boran, Romanian American Business Council – Președinte Ștefan Minovici, Patronatul Proprietarilor de Clădiri din România – Ioan Bejan, Compania Mr. Exclusivitate – Florina Cristescu, Confederația Natională Sindicală Cartel Alfa – Bogdan Hossu, Training Explore – Vali Ciocioi, SEOMARK – Radu Ciofu, Grand Hotel Continental – Adina Ioniță.

În finalul dezbaterilor participanții au apreciat oportunitatea și utilitatea evenimentului și au propus și stabilit că acesta conferința să aibă loc cu frecvență lunară.

Rezumatul conferinței online poate fi vizionat în acest LINK


Evenimentul este deschis tuturor afacerilor, entitătilor și organizațiilor – indiferent de mărimea lor.

Pentru înscrieri trimiteți email la adresa: contact@revistapatronatuluiroman.ro în care menționați:

– Denumirea firmei / Organizației
– Numele și funcția participanților
– adresa de email de înregistrare pentru fiecare participant în parte

BVBStiri BVB

DAFORA SA (DAFR) (15/01/2021)

Raport conf. art. 92 ind. 3 Legea 24/2017

ROMCARBON SA (ROCE) (15/01/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014